Rekrytointi

Rekrytointiprosessissa on sen tärkeydestä huolimatta usein parantamisen varaa. Oikeiden osaajien löytäminen vaikuttaa yrityksen menestykseen ja kilpailukykyyn, mutta silti rekrytointi hoidetaan usein ilman kunnon työvälineitä ja selkeitä prosesseja.

Miten saadaan riittävästi näkyvyyttä rekrytointi-ilmoitukselle?

Rekrytoinnissa on oleellista saada näkyvyyttä avoinna olevalle työpaikalle ja herättää oikean kohderyhmän huomio. Näin kasvatetaan todennäköisyyttä sille, että oikea hakija löytää avoimen työpaikan ja kiinnostuu siitä.

Yrityksen kotisivut, hakupalvelut ja sosiaalinen media ovat avainasemassa hakijan löytämisessä. Kun rekrytointeja on paljon, vaaditaan prosessilta myös tehokkuutta.

 

Rekrytointiviestintä vaikuttaa yrityskuvaan

Yrityksen ja avoimen työpaikan kuvaukset ovat hyvä paikka luoda yrityskuvaa ja viestiä yrityskulttuurista. Positiivinen imago ja hyvä työnantajamaine tuovat tutkitusti yritykselle lisäarvoa, jolla se erottuu kilpailijoistaan.

 

Lue, miten Mepco HRM tukee rekrytointia

 

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.