Johtaminen – esimiestyö

Päivittäinen johtaminen ja esimiestyö

Liian moni henkilöstöä koskeva asia on organisaatioissa johdon ja esimiesten muistin varassa. Samalla tekemisestä puuttuvat prosessit, ja rutiinityöt syövät esimiesten työaikaa. Henkilöstöä koskevaa tietoa on hankala löytää ja sen oikeellisuuteen ei hajanaisten järjestelmien vuoksi aina voida luottaa.

 

 

Esimiesten aika oikeisiin asioihin

Esimiehellä on työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa oleellinen rooli muutosten hyväksyjänä tai toimeenpanijana. Lomien, poissaolojen ja tuntitietojen hyväksyntä ja hallinta sekä palkanlaskentaan liittyvien tietojen toimitus ovat osa esimiehen päivittäistä rutiinia. Mitä jouhevammin nämä perusrutiinit ja prosessit saadaan vietyä läpi, sitä enemmän esimiehelle jää aikaa organisaatiota kehittävään työhön.

Lue: 5 esimiestyön haastetta ja miten HR voi auttaa niiden ratkaisemisessa

Tiedot alaisista helposti saatavilla

Päivittäisen johtamisen tueksi esimiehellä tulee olla käytettävissä tiedot omista alaisistaan. Mitä enemmän ja helpommin olennaista tietoa on saatavilla, sitä todennäköisemmin esimies tekee työssään oikeita valintoja – jolloin koko organisaatio hyötyy yksittäisestä työntekijästä enemmän.

Lue, miten Mepco HRM tukee johtamista ja esimiestyötä

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.