Opus Capita

Palkkahallinnon arkistointi – Opus Capita

 

OpusCapita -arkistointi sähköistää yrityksesi arkistoinnin ja mahdollistaa nopeat sisältöhaut arkistoiduista dokumenteista. Sähköinen arkisto on myös käytettävissä paikasta ja ajasta riippumatta. Käyttöoikeuksien hallinta pitää huolta siitä, että oikea tieto on oikeiden ihmisten saatavilla.

Työsuhteen aikana syntyy paljon dokumentteja, raportteja ja kirjanpitomateriaalia, joilla on pitkät lakisääteiset säilytysvelvoitteet.

Mepcon tuotteistaman Opus Capita -palkka-arkistoratkaisun avulla näiden lakisäänteisten velvollisuuksien toteutuminen on helppo varmistaa.Opus Capita -palkka-arkistoratkaisu automatisoi arkistointiprosessin, integroituu palkanlaskennan ja taloushallinnon järjestelmiin. Liittymien avulla dokumenttien, raporttien, ilmoitusten ja matka- ja kululaskujen sekä kuittien arkistointi on helppoa.

Asiakirjojen haku on nopeaa selainpohjaisella sovelluksella. Ratkaisu varmistaa korkean tietoturvan ja mahdollistaa käyttöoikeuksien joustavan hallinnan.

 

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.