Nykytilakartoitus Mepco HRM -järjestelmän tehokkaaseen hyödyntämiseen

Olisiko aika kartoittaa yrityksenne tilanne? Anna-Maija ja Pasi tekevät maksuttomia nykytilakartoituksia HRM-asiakkaille.

Lue alta myös Hämeen Autovarusteen kokemukset heille tehdystä kartoituksesta.

Kenelle tarkoitettu?

 • HRM-asiakkaille, jotka
 • haluavat ottaa maksimaalisen hyödyn irti ohjelmistosta
 • ovat kiinnostuneita kehittämään ohjelmiston käyttöä omassa työssään
 • haluavat tietoa miten oma ohjelmiston käyttö peilautuu mahdollisuuksia vastaan
 • ovat kiinnostuneita ottamaan parhaita käyttövinkkejä ja ideoita vastaan

Mitä nykytilakartoitus mahdollistaa yrityksellesi?

 • tilaisuuden keskustella kokeneen konsultin kanssa kehittämismahdollisuuksista
 • demoja teitä kiinnostavista ohjelmiston ominaisuuksista
 • tärppejä uusista ominaisuuksista
 • tietoa mitä ohjelmistoa tukevia tuotteita Mepco HRM:n ympärille on mahdollista saada
 • yhteenvetodokumentin konsultin havainnoista ja ehdotetuista toimenpiteistä
 • vapauden toteuttaa kehitys oman aikataulun ja resurssien mukaisesti

Nykytilakartoitus on maksuton. Kartoitukseen varataan aikaa pari tuntia ja se voidaan toteuttaa asiakkaan toimitiloissa tai esimerkiksi verkon yli Skypen kautta.

Hämeen Autovarusteen kokemukset nykytilakartoituksesta

Hämeen Autovarusteessa tehtiin keväällä 2016 maksuton nykytilakartoitus. ”Nykytilakartoituksen tavoitteena oli kartoittaa järjestelmämme tilanne ja miettiä yhdessä ohjelmistotoimittajan kanssa, kuinka saamme toteutettua järjestelmän kehityksen niin, että saamme järjestelmästä mahdollisimman suuren hyödyn irti. Tavoitteena kuitenkin on, että järjestelmä palvelee mahdollisimman kattavasti koko henkilöstöä”, kertoo Hämeen Autovarusteen henkilöstöassistentti Sanna Lemettinen. Yrityksessä on käytössä Mepco Palkat sekä Mepco HR joiden yhtenä pääkäyttäjänä Sanna toimii. Myös Mepco Rekryn lisääminen tuotepalettiin on tällä hetkellä yrityksessä pohdinnassa.

Nykytilakartoitus toteutettiin Skypen välityksellä. Sannan mukaan nykytilakartoitus oli näin toteutettuna riittävä ja onnistunut, eikä vaatinut ajanottoa pois toimistolta kummastakaan päästä. ”Nykytilakartoituksessa saatiin käytyä hyvin läpi omia toiveitamme järjestelmän sisällön ja toimivuuden työstämiseksi. Nykytilakartoitus oli ponnahduslauta suuremmalle projektille, jonka vuoksi pyysimme kartoituksen tehneen konsultin Anna-Maija Ijäksen konsulttipäiville toimitiloihimme Kuopioon. Näiden päivien aikana pystyimme pureutumaan yhdessä järjestelmän sisältöön ja juuri meidän omiin tarpeisiimme. Projektiimme on varattu aikaa vuoden vaihteeseen saakka ja käymme järjestelmän toimivuutta läpi jatkuvasti. Anna-Maija Ijäs kuten muukin yrityksen tuki opastaa meitä matkalla kunnes tavoitteemme järjestelmän osalta ovat kunnossa”, Sanna kiteyttää.

”Suosittelen maksutonta nykytilakartoituksen hyödyntämistä kaikille, tässä pureudutaan juuri oman yrityksesi tarpeisiin”, Sanna summaa. Mahdollisimman pitkälle viety automatisointi on yksi suurimmista yrityksen tavoitteista järjestelmän kehityksessä.

 

Hämeen Autovaruste on täyden palvelun autotalo, joka palvelee kuudella paikkakunnalla. Yritys toimii Hämeen Auton nimellä Jyväskylässä ja Jämsässä ja Avain Vaunun nimellä Kuopiossa, Joensuussa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

 

Kiinnostuitko?

Ole meihin yhteydessä, niin sovitaan aikatauluista!

Anna-Maija Ijäs

anna-maija.ijas@accountorhr.fi

p. 040 572 3474

 

 

 

 

Pasi Ilmarinen

pasi.ilmarinen@accountorhr.fi

p. 045 313 0362