Nykyaikaiset työvälineet HR- ja palkkajärjestelmän hajautettuun käyttöön

Lataa Web-ratkaisuista tehdyt videot itsellesi

Jätä alla olevaan kenttään tietosi, niin saat sähköpostiisi linkit videoihin, joissa asiantuntijamme kertovat tarkemmin kolmesta eri ratkaisusta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tytti työntekijä pääsee kiinni järjestelmään ajasta ja paikasta riippumattomasti

 

 

 

Web-työpöytä tarjoaa käyttäjille modernin web-käyttöliittymän, jonka ansiosta järjestelmä on käytettävissä paikka- ja laiteriippumattomasti. Web-työpöytä toimii responsiivisesti tietokoneella, tabletilla, sekä älypuhelimella ja on käytettävissä kaikilla yleisillä nettiselaimilla. Työpöytä on kiinteä osa Mepco HRM kokonaisuutta, joten käyttäjällä on aina ajantasaiset tiedot palkanlaskennasta, henkilöstöhallinnosta ja rekrytoinnista.

Työpöydän kautta hoituu mm. työsuhteen hallinta, henkilöstöhallinnon prosessit ja loma- ja poissaolohakemukset.

Web-työpöydälle tuot yrityksen sisäisen ohjeistuksen, sekä linkkejä muihin järjestelmiin helpottamaan navigointia yrityksen järjestelmäviidakossa. Käyttäjä näkee hänelle tulleet ilmoitukset, saapuneet lomakkeet, sekä loma- ja poissaolotilanteen.

Web-työpöydän vahvuutena on helppokäyttöisyys. Ohjelmiston käyttöliittymä on selkeä ja looginen, joten käytön opetteluun ei kulu ylimääräistä aikaa. Moderni, visuaalisesti selkeä ulkoasu tekee työpöydän käytöstä miellyttävää ja nopeaa.

Lue tästä kuinka Web-työpöytä helpottaa Are Oy:n esimiesten työtä

 

Heini HR-johtaja palkkaa Mepco Rekryllä tyylikkäästi ja tehokkaasti

 

Työnhakija löytää uuden työpaikkailmoituksen yleisten ilmoituskanavien (TE-palvelut ja Oikotie), somen tai yrityksen nettisivujen kautta. Hakija voi tunnistautua rekrytointiin sosiaalisen median tunnuksilla kuten Facebook tai LinkedIn, jolloin rekrytointi muistaa hakijaan liittyvät tiedot. Työntekijä kertoo perustietojen lisäksi tutkinnot, työhistorian, sekä vastaa pyydettyihin työpaikkakohtaisiin kysymyksiin.

Hakijoita voidaan vertailla helposti heidän vastaustensa perusteella. Haastattelun muistiinpanot kirjataan hakijan tietoihin, jossa on koko ajan nähtävissä hakemuksen tilanne ja käsittelijä. Vastausviestit voidaan lähettää helposti sähköpostilla valmiita vastauspohjia hyödyntäen.

Kertyneestä resurssipankista on mahdollista tehdä monipuolisia hakuja ja tarvittaessa mitata rekrytoinnin tehokkuutta. Hakijoiden statustietojen avulla aikaisemmilta hakukierroksilta voidaan etsiä helposti potentiaalisia henkilöitä ilman uutta hakua.

Palkkaustilanteessa henkilötiedot siirtyvät suoraan varsinaiseen henkilöstöjärjestelmään sähköisen lomakkeen avulla. Lomakkeelle määritetään haluttu hyväksyntäkierto, jolloin kaikki työsuhteeseen liittyvä informaatio saadaan kerättyä yhdellä kertaa. Alkaneesta työsuhteesta voidaan informoida haluttuja tahoja sähköpostin avulla. Viesteissä voidaan toimittaa muun muassa IT:lle tietoa henkilön tarvitsemista työvälineistä ja järjestelmäoikeuksista.

 

 

Kirjaa tunnit mutkattomasti Kirjaamolla

 

Mepco HRM Webissä on mahdollisuus kirjata tunteja, kappalemääriä tai kellonaikoja Kirjaamo-sovelluksen avulla.

Työntekijä tai toimihenkilö kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. Päivän kirjauksiin saa asetettua oletus työskentelyajan, sekä pidetyn ruokatauon. Käyttäjällä on kopioi-toiminto, jolla saa tehokkuutta samanlaisiin kirjauksiin. Tuntien ja kappaleiden kohdistaminen yrityksen dimensioille tuo tiedot palkanlaskennan raporteille ja kirjanpitoon.

Esimiehellä on käytössä Kirjaamon kalenterinäkymä, josta pääsee hyväksymään tai hylkäämään tapahtumia yksittäin, monivalinnalla tai viikkotasolla. Kirjaamo on osa Mepco HRM Web -ratkaisua ja se hyödyntää henkilön loma- ja poissaolotapahtumia kirjauksen ja hyväksynnän helpottamiseksi.

Hyväksytyt tapahtumat kirjoitetaan automaattisesti Mepco HRM:n palkkatapahtumiksi.

Lue tästä asiakastarina kuinka Työtehoseuran tavoite helposta tuntikirjauksesta toteutui Kirjaamon avulla.