Uratarina – Virve Pihlajamäki

Kuka:

Olen Virve Pihlajamäki, 27-vuotias kauppatieteiden maisteri. Aloitin nykyisellä työnantajallani sovelluskonsulttina kesäkuussa 2015. Aikaisempaa palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kokemusta minulta löytyy muun muassa Tampereen kaupungin taloushallinnonpalvelukeskuksesta, Tampereen ammattikorkeakoulun henkilöstöhallinnosta sekä Restellin palkanlaskennasta.

Mitä:

Toimenkuvani on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Työtehtäviini kuuluvat tällä hetkellä erilaiset ohjelmiston määritys- ja testaustehtävät. Työssäni olen päässyt määrittelemään, kehittämään ja testaamaan uutta julkiselle sektorille suunnattua palkanlaskennan järjestelmää, MepcoPro:ta. Tämän lisäksi testaan julkisen sektorin asiakkaille suunnattua web-työpöytää. Olen myös tutustunut käyttöönottoprojekteihin ja koulutukseen yksityisen sektorin asiakkailla. Myös erilainen tietojen dokumentointi ja ohjeistus kuuluvat osaksi työnkuvaani.

Fiilikset:

Täällä työskennellään asiakasta varten. Asiakaslähtöisyys ja hyvä yhteishenki paistavatkin jokaisesta työprojektista. Projekteissa ”puhalletaan yhteen hiileen” ja uusia ratkaisuja synnytetään yhdessä joka päivä. Työssäni pääsen ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja pohtimaan parhaita lopputuloksia jokaisen asiakkaan tarpeiden pohjalta. Tämä on menestyvä ja kehittyvä yritys, jossa huomioidaan työntekijät hyvin. Työssä pääsee kehittämään itseään monipuolisesti sekä IT-alan että henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Henkilökunta on kannustavaa ja työilmapiiri on mukavan rento. On erittäin antoisaa olla mukana kasvamassa ja kehittymässä Accountor HR Solutionin mukana!

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor HR Solutionilla: virve.pihlajamaki@accountorhr.fi