Uratarina – Pirita Riutta

Kuka:

Nimeni on Pirita Riutta ja aloitin ohjelmistokehittäjänä Tampereen toimistolla loppuvuodesta 2015. Aikaisempaa työkokemusta minulla oli noin viisi vuotta ohjelmistokehityksestä ja testauksesta erilaisissa projekteissa. Hain tänne töihin, koska paikka vaikutti kiinnostavalta ja mahdollisuus keskittyä yhteen tuotteeseen uusimmilla teknologioilla houkutti minua. Hyvä fiilis alkoi jo haastattelussa. Sekä tiimi että työympäristö osoittautuivat todella mukaviksi – mukaan pääsi nopeasti! Työn ohessa aloitin suorittamaan Tietojenkäsittelyn ylempää ammattikorkeakoulututkintoa monimuoto-opintoina tänä syksynä. Mielestäni on hienoa kuinka yritys ja esimieheni ovat tukeneet ja kannustaneet opiskeluun.

Mitä:

Toimin henkilöstöhallintojärjestelmän web-portaalin ja siihen liittyvien projektien kehitystiimissä ohjelmistokehittäjänä. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti Microsoftin teknologioilla ja työkaluilla. Avokonttorista huolimatta täällä on helppo keskittyä työntekoon kun koko tiimi keskittyy koodaamaan. Tulevia ja tekeillä olevia asioita ja ongelmatilanteita puidaan kuitenkin aina yhdessä.

Kahvihetkille ja lounaalle lähdetään joukolla. Ystävällisessä ja rennossa ilmapiirissä juttu luistaa. Töihin palatessa on reilu tekemisen meininki. Kollegani ovat monen eri osa-alueen osaavia asiantuntijoita, joten hyvät neuvot ovat lähellä milloin ikinä niitä tarvitseekin.

Fiilikset:

Työtehtävät ovat monipuolisia ja kiinnostavia. Esimiehemme huomioivat vahvuuksiamme ja mielenkiinnonkohteitamme työnsuunnittelussa. Vaikka työt kiertävät niin, että kaikki pääsevät tekemään kaikkea, myös henkilökohtaiselle erikoistumiselle on tilaa. Tiimipalavereissa kaikki ovat vuorotellen äänessä ja jokaisen mielipiteitä ja ehdotuksia kuunnellaan – täällä on todella mahdollista vaikuttaa työhönsä ja tuotteeseen. On ilo ja kunnia olla töissä täällä!

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor HR Solutionilla: pirita.riutta@accountorhr.fi