Uratarina – Markus Heikkonen

Kuka:

Nimeni on Markus Heikkonen ja olen 28-vuotias kauppatieteiden maisteri Helsingistä. Olen työskennellyt nykyisessä työssäni noin puolitoista vuotta. Edellisissä työpaikoissani olen toiminut HR-konsultoinnin ja HR-järjestelmän pääkäyttäjän tehtävien parissa. Minulla on myös aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan ulkoistuspalveluista.

Mitä:

Työskentelen Mepco HRM-järjestelmän projektitoimituksessa. Pääasiallinen työtehtäväni on toimia projektipäällikkönä HR- ja rekrytointijärjestelmien toimitusprojekteissa, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaan. Työpäiväni kuluvat suurilta osin asiakkaiden luona koulutus- ja työkokouspäivien parissa. Jäljelle jäävä aika menee projektien hallinnan parissa. Varsinaisten toimitusten lisäksi teen myös lyhempiä, enemmän konsultointiin pohjautuvia töitä meidän nykyasiakkaille.

Fiilikset:

Täällä työskentelyssä parasta on se, että työpäivien sisältö vaihtelee todella paljon. Jokainen projekti ja asiakas ovat erilaisia. Pidän projektipohjaisesta työskentelystä, jossa toimitaan selkeiden aikataulujen ja tavoitteiden parissa. Projektin päättyminen ja uuden alkaminen on aina erinomainen paikka arvioida omaa onnistumista ja edistää henkilökohtaista kehittymistä. Sekä onnistumiset että epäonnistumiset ilmenevät selkeästi ja niiden perusteella on helppo mukauttaa omia työtapoja. Lisäksi täällä on hyvä kokeneiden ja asiantuntevien kollegoiden verkosto, joilta saa tarvittaessa tukea omiin projekteihin.

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor HR Solutionilla: markus.heikkonen@accountorhr.fi