Mukaan hyvään porukkaan?

 

Olemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja. Accountor HR Solutions on kasvuyhtiö, joka toimittaa omia tuotteita sadoille tyytyväisille asiakkaille yksityisellä ja julkisella puolella.

Etsimme jatkuvasti rohkeita uusia tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme. Meitä työskentelee tällä hetkellä 85 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Turussa. Kahden viime vuoden aika olemme rekrytoineet miltei 30 uutta palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa.

 

Katso avoimet työpaikat

Edelläkävijä

Meillä olet ohjelmistoalan kärjessä. Työvälineinäsi ovat uusimmat teknologiat. Pääset aidosti haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Asiantuntevana organisaationa kehitämme jatkuvasti omaa ammattiosaamistamme.

Me välitämme

Olemme aidosti kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista. Kannustamme työntekijöitä huolehtimaan kunnosta ja nauttimaan vapaa-ajasta. Joustamme elämäntilanteiden suhteen ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Rennosti yhdessa

Meidän henkeä kuvastavat rentous ja mutkattomuus. Ilmapiirimme on avoin, positiivinen ja keskusteleva. Meillä otetaan työt vakavasti olematta itse liian vakavia.

Vaikuta

Yrityskulttuurimme on välitön ja organisaatio matala. Meillä jokainen saa äänensä kuuluviin ja takaamme hyvät vaikuttamismahdollisuudet.

Tule meille töihin

 

Meillä on tarjolla hyvin erilaisia työtehtäviä sekä kokeneille asiantuntijoille että vasta uraansa aloittaville tulevaisuuden ammattilaisille. Voit työllistyä muun muassa asiantuntijana toimitusprojekteissa tai ohjelmistokehityksen parissa. Keskitymme henkilöstö- ja palkkahallinnon prosesseihin ja niitä tukevien järjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Olemme teknologiatalo, jonka omissa käsissä on Suomen suosituimman HR- ja palkkajärjestelmän koko elinkaari tuotekehityksestä ja koodauksesta käyttöönottoprojekteihin ja jatkokehitykseen. Haemme jatkuvasti uusia ja osaavia client- ja webkehittäjiä, teknisiä arkkitehtejä, sovelluskonsultteja ja projektipäälliköitä.

 

 Katso avoimet työpaikat

Meillä työskentelee monta rautaista ammattilaista, tässä muutama uratarina

Markus Heikkonen

projektipäällikkö

Pirita Riutta

ohjelmistokehittäjä

Toni Niemenmaa

ohjelmistokehittäjä

Virve Pihlajamäki

sovelluskonsultti

Opiskelijat ja vastavalmis­tuneet

 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Etsit sitten työharjoittelupaikkaa, ensimmäistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen tai olet vailla opinnäytetyön toimeksiantajaa, ota yhteyttä meihin. Etsimme innokkaita ja kehittymishaluisia tyyppejä, tuoreita ajatuksia ja tulevaisuuden osaajia.

Aloitat meillä sinulle suunnittelulla perehdytysjaksolla. Jokainen uusi työntekijä saa oppaakseen kummin, jonka johdolla tutustutaan työtehtäviin ja organisaatioon. Takaamme sinulle mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja suunnitella urapolkuasi niin, että viihdyt meillä mahdollisimman hyvin.

Jos koet alan omaksi ja sytyit ajatuksesta, jätä alla olevasta linkistä avoin hakemus!

 

Jätä avoin hakemus

Lisätietoa rekryistä:

Marjo Ylinen

marjo.ylinen@accountorsoftware.fi

p. 040 7663974

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.