Työsuhteen elinkaaren arvoinen kumppani

 

Accountor HR Solutions syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen. Olemme suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen kumppani, henkilöstö- ja palkkahallinnon tuki ja turva. Kehitämme  ja tarjoamme ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Olemme Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo.

Asiakkaamme saavat mutkattoman ja asiantuntevan projektitoimituksen, jatkuvat tukipalvelut ja näkemystä liiketoiminnan muutostilanteisiin. Henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijamme kertovat, millaisia haasteita työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyy, miten ne ratkaistaan, ja millaisia työkaluja toiminnan parantamiseen ja arjen helpottamiseen tarvitaan.

Asiakaslähtöisesti yhdessä

Vapaus & vastuu

Osaaminen

Rohkeus

Tulevaisuus

OLEMME OSA ACCOUNTORIA

Accountor-konsernin muodostavat Accountor, Accountor HR Solutions, Accountor Enterprise Solutions, Finago Procountor, Finago Tikon, MaraPlan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja Accountor ICT. Konserni tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Lisäksi Accountor tarjoaa talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluja. Asiakkaiden ICT-infraa tuetaan nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuvilla alusta- ja loppukäyttäjäpalveluilla sekä verkossa toimivalla laitekaupalla. Konsernin asiakkaat saavat markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman joustavasti ja kustannustehokkaasti yhden luukun takaa.

Accountor HR Solutions on osa Accountor HR -liiketoiminta-aluetta, joka tarjoaa HR- ja palkkaratkaisuja, sekä osaamisen kehittämispalveluita asiakkailleen.

Konsernin palveluksessa on noin 2300 henkilöä ja sen liikevaihto oli noin 219 miljoonaa euroa vuonna 2016. Lisätiedot www.accountor.fi, www.accountorenterprise.fi, www.finago.com, www.maraplan.fi, www.tyovuorovelho.com, www.ecom.fiwww.etasku.fi ja www.accountorict.fi.

 

ACCOUNTORIN EETTINEN TOIMINTAOHJE

MIKSI EETTINEN TOIMINTAOHJE ON TÄRKEÄ?

Me haluamme olla luottamuksen arvoisia ja toimia vastuullisesti ja eettisesti asiakkaita, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä, johtajia ja muita sidosryhmiä kohtaan. Accountorin eettinen toimintaohje on tärkeä riskienhallinnan työkalu, ja siinä määritetään yleiset periaatteet ja ohjeet, joita kaikkien yhtiön työntekijöiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden on noudatettava.

Accountorin johtoryhmä on hyväksynyt eettisen toimintaohjeen, joka sitoo yhtiön kaikkia liiketoiminta-alueita kaikissa maissa.

Lue Eettinen toimintaohjeemme täältä.

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkoomme.

Katso avoimet paikat tai jätä avoin hakemus.

Lue lisää

Yhteistyö­kumppaneitamme

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.