Työsuhteen elinkaaren arvoinen kumppani

 

Accountor HR Solutions syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen. Olemme suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen kumppani, henkilöstö- ja palkkahallinnon tuki ja turva. Kehitämme  ja tarjoamme ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Olemme Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo.

Asiakkaamme saavat mutkattoman ja asiantuntevan projektitoimituksen, jatkuvat tukipalvelut ja näkemystä liiketoiminnan muutostilanteisiin. Henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijamme kertovat, millaisia haasteita työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyy, miten ne ratkaistaan, ja millaisia työkaluja toiminnan parantamiseen ja arjen helpottamiseen tarvitaan.

Asiakaslähtöisesti yhdessä

Vapaus & vastuu

Osaaminen

Rohkeus

Tulevaisuus

OLEMME OSA ACCOUNTORIA

Accountor-konsernin muodostavat Accountor, Accountor HR Solutions, Accountor Enterprise Solutions, Finago Procountor, Finago Tikon, MaraPlan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja Accountor ICT. Konserni tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Asiakkaiden ICT-infraa tuetaan nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuvilla alusta- ja loppukäyttäjäpalveluilla sekä verkossa toimivalla laitekaupalla. Konsernin asiakkaat saavat markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman joustavasti ja kustannustehokkaasti yhden luukun takaa.

Accountor HR Solutions on osa Accountor HR -liiketoiminta-aluetta, joka tarjoaa HR- ja palkkaratkaisuja, sekä osaamisen kehittämispalveluita asiakkailleen.

Konsernin palveluksessa on noin 2300 henkilöä ja sen liikevaihto oli noin 219 miljoonaa euroa vuonna 2016. Lisätiedot www.accountor.fi, www.accountorenterprise.fi, www.finago.com, www.maraplan.fi, www.tyovuorovelho.com, www.ecom.fiwww.etasku.fi ja www.accountorict.fi.

 
 

ACCOUNTOR CODE OF CONDUCT

 
WHY IT IS IMPORTANT TO HAVE A CODE OF CONDUCT?

We want to be trustworthy, responsible and ethical towards our clients, partners, employees, directors and other stakeholders. Accountor´s Code of Conduct is an important tool for risk management and it sets out the general principles and guidelines which all our employees, managers and partners need to comply with.

This Code of Conduct is accepted by the General Management Team of Accountor and it is binding to all our business lines in all our countries.

Read our Code of Conduct here.

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkoomme.

Katso avoimet paikat tai jätä avoin hakemus.

Lue lisää

Yhteistyö­kumppaneitamme

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.