MepcoPro

Julkisen sektorin HRM-ratkaisu

 

MepcoPro on julkishallinnon ratkaisu työ- ja virkasuhteiden elinkaaren hallintaan ja palkanlaskentaan.

MepcoPro sisältää samat moduulit ja ominaisuudet kuin Mepco HRM. Henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan moduulit voidaan ottaa käyttöön yhdessä tai erikseen, perinteisinä toimituksina tai palveluina.

Ratkaisu soveltuu toimialasta riippumatta kaiken kokoisille organisaatioille ja palvelukeskuksille.

Lue: Näin syntyi MepcoPro – uusi HR-järjestelmä julkiselle sektorille

 

Ratkaisu asiakkaan muokattavissa

Asiakkaan on itse helppo perustaa ja muokata uudet yritykset, maksuryhmät, lomakkeet, prosessit, raportit ja perusintegraatiot ympäröiviin järjestelmiin. Valmiit rajapinnat ovat olemassa, joten ratkaisu on integroitavissa kustannustehokkaasti. Asiakas voi itse ylläpitää ja muokata ratkaisua haluamaansa suuntaan.

 

Ketterää palkka- ja henkilöstöhallintoa

Monipuolinen ja muokattava sähköinen lomakkeisto tehostaa hyväksymiskiertoja. Järjestelmä tarjoaa valmiita raportteja ja uusien raporttien luominen on helppoa. Palkkalaskemien läpimenoaika on erittäin nopea.

 

Joustava pääsy ajantasaisiin tietoihin

Koko henkilöstö esimiehet, hallinto ja johto mukaan lukien voivat katsella, päivittää ja hyväksyä omia ja alaistensa tietoja ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Henkilöstön rekrytointi, palkkaus, poissaolot, osaaminen ja pätevyydet näkyvät esimiehille ajantasaisesti.

 

Raportointia johtamisen tueksi

Johto saa henkilöstöraporttien ja tunnuslukujen avulla reaaliaikaisen kuvan henkilöstöstä ja muutoksista. Tavoite- ja kehityskeskusteluyhteenvetojen avulla henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin suunnittelu on jatkuvaa ja johdonmukaista.

 

Kustannustehokas ja moderni

MepcoPro on julkaistu vuonna 2016 ja on täten markkinoiden modernein HRM-ratkaisu. Edullinen palkkalaskelmapohjainen hinnoittelu, joka on riskitön palvelukeskukselle.

 

Jatkuvasti kehittyvä ratkaisu

Accountor HR Solutions Oy vastaa ohjelmiston kehityksestä ilman alihankintaa. MepcoPron uudet versiot valmistuvat kaksi kertaa vuodessa ja ovat ladattavissa extranetistämme.

 

 

HRM-järjestelmä julkiselle sektorille: kysymyksiä ja vastauksia

 

 

Lue: Juha Reimanin blogi Julkinen sektori ansaitsee toimivat järjestelmät” joka on julkaistu Professiossa (professio.fi).

 

Lue: Näin kunnan HR-järjestelmän hankinta onnistuu

 

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.