Tuntikirjaus

 

Työkirjaukset sujuvat vaivatta Kirjaamolla

 

Ei enää työtuntisotkuja!

Kirjaamo on kätevä sovellus, jolla tuntikirjaus, sekä kappalemäärien ja kellonaikojen kirjaaminen sujuu helposti. Kirjaamo toimii Mepco HRM Web-ratkaisun sisällä, mutta halutessasi saat Kirjaamon myös erikseen asennettava toimintona ilman web-työpöytää.

Kirjaamosta tekee erityisen näppärän se, että se ottaa kaikki henkilöstön työsuhdetiedot suoraan Mepco HRM:stä – sinun ei siis tarvitse naputella työntekijöiden tietoja järjestelmään erikseen.

Esimiehen ja työntekijän näkymät löytyvät Kirjaamosta erikseen

Työntekijä tai toimihenkilö kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. Käyttäjällä on kopioi-toiminto, jolla saa tehokkuutta samanlaisiin kirjauksiin. Tuntien ja kappaleiden kohdistaminen yrityksen dimensioille tuo tiedot palkanlaskennan raporteille ja kirjanpitoon.

Esimiehellä on käytössä Kirjaamon kalenterinäkymä, josta pääsee hyväksymään tai hylkäämään tapahtumia yksittäin, monivalinnalla tai viikkotasolla.

Työntekijä voi

  • syöttää tunnit helposti ja nopeasti
  • tallentaa tunteja, työmääriä tai kellonaikoja
  • käyttää sovellusta myös mobiilissa

Esimies voi

  • hyväksyä tunnit ja lomat
  • syöttää yksittäisiä tapahtumia alaisille
  • raportoida Mepco HRM:n kautta

Kirjaamo

  • Tuote on osa Mepco HRM Web- kokonaisuutta, joten sen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.
  • Ei vaadi monimutkaisia ja hankalia integraatioita. Sovellus keskustelee suoraan palkkojen kanssa ja toimii reaaliaikaisesti.
  • One-stop-shop. Kaikki työntekijän ensimmäisestä klikkauksesta palkanlaskijan viimeiseen klikkaukseen löytyvät saman sateenvarjon alta.

 

Suoraviivaista, helppoa, raportoitavaa, tehokasta.

 

Lue tästä Työtehoseuran kokemuksia Kirjaamon käytöstä!

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.