Mepco Rekry

 

Rekrytointi – Mepco Rekry

Mepco HRM Rekrytointi – Palkkaa tehokkaasti ja tyylikkäästi
Mepco HRM -rekrytointityökalu tekee rekrytoinnistanne helpompaa ja tehokkaampaa. Se vähentää manuaalista työtä ja säästää rekrytointiin kuluvaa aikaa. Mepco Rekrytointi tarjoaa sujuvan, alusta loppuun sähköistetyn ratkaisun rekrytointiprosessin hallintaan.

Mepco HRM sähköistää rekrytointiprosessin kaikki vaiheet: avointen työpaikkojen luominen ja julkaisu verkkosivustolla, hakijan täyttämien tietojen käsittely, hakijoiden vertailu ja haastattelu sekä henkilön valinta ja palkkaus.

 

Sinun yrityksesi näköinen

Mepco HRM:n avulla luot vaivattomasti brändinne ilmeen mukaisen rekrytointisivun ja varmistat, että annat työnhakijoille yrityksestäsi ammattimaisen ja yhdenmukaisen kuvan alusta alkaen, kaikissa kanavissa.

Liittymät rekrytointikanaviin

Mepco HRM:n kautta lähetät työpaikkailmoituksesi helposti ja nopeasti julkisiin ilmoituskanaviin, kuten TE-palveluiden ja Oikotien työpaikkapalveluihin. Näin säästät aikaa ja vaivaa!

Työpaikkakohtaiset kysymykset

Hakijan perustietojen lisäksi haluat varmasti kysyä juuri kyseisen työtehtävän kannalta tärkeitä asioita? Mepco HRM rekrytointijärjestelmän avulla voit räätälöidä jokaisen hakemuslomakkeen kysymykset tarpeen mukaan.

 

Helpota hakijan tehtävää

Mepco HRM tekee myös hakijan elämästä helpompaa. Työpaikkailmoitusten selailu ja täyttäminen onnistuu myös mobiililaitteilla, ja hakija voi käyttää yleisimpiä sosiaalisen median profiileja kirjautumiseen.

Helppo ja yksinkertainen hakijoiden vertailu

Mepco HRM tekee suurenkin hakijajoukon vertailemisesta helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse lukea jokaista hakemusta läpi, vaan hakutoiminnon avulla voit valita vain tiettyjen ominaisuuksien perusteella kiinnostavimmat hakijat tarkempaan käsittelyyn.

Keskitetty viestintä hakijoille

Mepco HRM:n rekrytointimoduulin avulla automatisoit hakijoiden suuntaan tapahtuvaa viestintää. Huolella hoidettu viestintä takaa miellyttävän rekrytointikokemuksen myös niille hakijoille, jotka eivät tulleet valituksi tehtävään. Tämä edistää yrityksesi työnantajamielikuvaa.

Sähköinen palkkaus

Palkkaustilanteessa henkilötiedot siirtyvät suoraan varsinaiseen henkilöstöjärjestelmään sähköisen lomakkeen avulla. Lomakkeelle määritetään haluttu hyväksyntäkierto, jolloin kaikki työsuhteeseen liittyvä informaatio saadaan kerättyä yhdellä kertaa.

Sisäinen viestintä haltuun

Kun uusi henkilö palkataan taloon, siitä tulee tietenkin kertoa muulle henkilöstölle. Mepco HRM:n avulla hoidat tiedottamisen kerralla kuntoon. Viesteissä voidaan toimittaa muun muassa IT:lle tietoa henkilön tarvitsemista työvälineistä ja järjestelmäoikeuksista. Näin uusi työntekijä pääsee mahdollisimman nopeasti tuottavan työn pariin.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Pyydä veloitukseton Mepco HRM -esittely

Haluatko nähdä Mepco HRM:n tositoimissa? Varaa itsellesi asiantuntijamme pitämä veloitukseton esittely! Verkkoesittely on tarkoitettu palkka- ja henkilöstöhallinnon päättäjille ja ammattilaisille, jotka haluaisivat kehittää yrityksensä HR-toimintoja.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.