Mepco Palkat

Palkanlaskenta – Mepco Palkat

Mepco Palkat – Automatisoitu palkanlaskenta alusta loppuun

 

Mepco Palkat -palkanlaskentajärjestelmä tehostaa toimintaa ansaintaprosessin kaikissa vaiheissa: tiedonkeruussa, palkanlaskennassa ja raportoinnissa. Palkanlaskentajärjestelmäämme käytetään jo sadoissa yrityksissä.


Helppoa tiedonkeruuta

Järjestelmän hajautettu toimintamalli varmistaa, että mahdolliset perustietojen muutokset saadaan palkanlaskentajärjestelmään nopeasti. Palkansaaja voi täyttää palkkajärjestelmään tietonsa itse, esimies toimii hyväksyjänä, ja palkanlaskija kuittaa tapahtumat maksettaviksi.

Sähköiset lomakkeet mahdollistavat monenlaisten tietojen keräämisen joustavasti ja sujuvasti. Lomakkeita voidaan käyttää esimerkiksi poissaolo- ja lomatietojen koostamiseen, henkilöperustietojen muuttamiseen tai vaikkapa palkankorotusesitysten hyväksymiseen.

Palkkajärjestelmässä eri käyttäjäryhmien oikeuksia voidaan ohjataan roolien avulla, jolloin työkuorma saadaan optimoitua hajautetusti.


Valmiit liittymät muihin järjestelmiin

Tehokkain tapa kerätä palkkatapahtumat ja työaikatiedot on hakea ne liittymien avulla esijärjestelmistä, joita ovat esimerkiksi kulunvalvonta, työajanseuranta ja tuotannonohjaus. Mepco HRM:ään on vuosien varrella tehty kymmenittäin liittymiä eri esijärjestelmiin. Tarvittaessa tapahtumia voidaan syöttää palkanlaskentaohjelmaan myös käsin.


Palkanlaskenta­rutiinit ja -raportit napin painalluksella

Kun palkka-aineistot on kerätty, palkanlaskentarutiinit ja ajojonoon kytketyt toimenpiteet voidaan hoitaa napin painalluksella. Loppuun asti automatisoitu prosessi päättyy taloushallinnon kirjauksiin ja pankkisiirtoihin. Palkkalaskelmat voidaan toimittaa verkkopalkkana, Postin iPostina tai sähköpostitse.

Monipuolinen raportointi

Monipuoliset raportit palvelevat sekä johtoa, hallintoa ja esimieskuntaa että ulkopuolisia viranomaisia. Viranomaisraportit ja monet yleisesti käytetyt tilastot löytyvät ohjelmistosta valmiina. Raportteja voidaan laatia lisää helppokäyttöisillä työkaluilla.

Tarkkaa käyttäjähallintaa

Käyttöoikeudet ovat määriteltävissä joustavasti ja tarkasti. Esimiesten käyttöoikeudet liittyvät muun muassa erilaisiin hyväksyntärutiineihin sekä alaisia koskevien raporttien ja tietojen käyttöön ja ylläpitoon. Yksittäiselle työntekijälle voidaan antaa oikeuksia esimerkiksi omien henkilötietojensa päivitykseen.

Kirjaamolla teet tuntikirjaukset vaivattomasti

Voit kirjata tunteja, kappalemääriä tai kellonaikoja Kirjaamo-sovelluksen avulla. Työntekijä tai toimihenkilö kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. Tuntien ja kappaleiden kohdistaminen yrityksen dimensioille tuo tiedot palkanlaskennan raporteille ja kirjanpitoon. Esimiehellä on käytössä Kirjaamon kalenterinäkymä, josta pääsee hyväksymään tai hylkäämään tapahtumia yksittäin, monivalinnalla tai viikkotasolla. Hyväksytyt tapahtumat kirjoitetaan automaattisesti Mepco HRM:n palkkatapahtumiksi.

Mepco HRM Web – missä vain, milloin vain

Koska Mepco HRM Web toimii missä tahansa selaimessa, järjestelmän keskeiset osiot ovat esimiesten ja työntekijöiden saatavilla aina tarvittaessa – myös toimistoverkon ulkopuolella.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Pyydä veloitukseton Mepco HRM -esittely

Haluatko nähdä Mepco HRM:n tositoimissa? Varaa itsellesi asiantuntijamme pitämä veloitukseton esittely! Verkkoesittely on tarkoitettu palkka- ja henkilöstöhallinnon päättäjille ja ammattilaisille, jotka haluaisivat kehittää yrityksensä HR-toimintoja.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.