Matkalaskut

 

Matka- ja kululaskutuksen sähköistä hallintaa – M2

M2:n avulla sähköistät matka- ja kululaskujen käsittelyn kaikki vaiheet suunnittelusta kirjaamiseen, hyväksytykseen ja kirjanpitoon vientiin asti. M2 tallentaa kaikki työvaiheet, kuitit ja dokumentit. Ohjelman avulla teet matkalaskut ja kululaskut kätevästi ja nopeasti.

Toimii selaimessa

M2 on suosittu, täysin selainpohjainen ohjelmisto matkalaskujen ja kululaskujen käsittelyyn. Ohjelma sopii suurille ja pienille yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. Mobiilisovelluksen avulla keräät ajotiedot ja tallennat kuitit matkalaskullesi.

Vähemmän käsityötä

Päivärahat ja kilometrikorvaukset lasketaan automaattisesti käyttäjien ilmoittamien tietojen perusteella. Järjestelmän avulla voidaan käsitellä myös luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat.

Helppokäyttöinen ja kattava

Selaimella toimivan M2-ohjelmiston vahvuuksia ovat etenkin käyttäjäystävällisyys, riippumattomuus ajasta ja paikasta sekä hyvät raportointiominaisuudet. M2-mobiilisovelluksella kuittien kuvaaminen ja käsittely virtaviivaistuu entisestään. Mobiilisovellus mahdollistaa myös ajettujen kilometrien ja osoitteiden keräämisen puhelimen GPS-teknologian avulla.

Lisää tehoa, vähemmän virheitä

M2-järjestelmän käyttö parantaa koko organisaation tuottavuutta, vähentää virheitä ja helpottaa matkakulujen seurantaa. Monipuolinen raportointi palvelee sekä viranomaisia että yrityksen sisäisiä tietotarpeita.

Työsuhteen elinkaaren liittyvät muutokset välittyvät M2-järjestelmään automaattisen henkilötietoliittymän avulla. Ylläpitotyöt on minimoitu, sillä henkilöt perustuvat automaattisesti M2:seen sekä tiedot päivittyvät ja työsuhteet päättyvät automaattisesti.

M2 ja Mepco integroituna kokonaisuutena

 • Sähköisen prosessin avulla matkalaskujen käsittelyyn kuluva aika vähenee merkittävästi
 • Matkalaskun laatiminen, tulkinta, hyväksyntä, maksatus, kirjanpitoon vienti ja laskujen sekä kuittien arkistointi hoituu sähköisesti samasta järjestelmästä
 • Palkanmaksurytmistä irrotettuna matkustajat saavat rahansa nopeammin ja hallinnon työkuorma jakautuu tasaisesti koko kuukaudelle Valuuttakurssit sekä päiväraha- ja kilometrikorvaukset päivittyvät automaattisesti
 • Luottokortti- ja matkatoimisto-ostojen käsittely tehostuu
 • Mobiilisovelluksella kilometrikorvaukset määräytyvät
 • GPS-pohjaisesti ja kuitit voi tallentaa kännykkäkameralla
 • Automaattisen henkilötietoliittymän avulla ylläpitotyöt vähenevät, sillä henkilöt perustuvat automaattisesti M2:seen ja tiedot päivittyvät ja työsuhteet päättyvät automaattisesti

M2 lisää matka- ja kululaskujen käsittelyn tehokkuutta ja virheettömyyttä:

 • Laskujen laatiminen, tiliöinti ja tarkastaminen on helppoa
 • Matkalaskut ovat tehtävissä missä ja milloin vain
 • Kuittien ja puuttuvien tietojen kerääminen vähenee
 • Nopeuttaa toimintaa, parantaa tuottavuutta ja vähentää virheitä
 • Viranomaisraportointi tehokasta ja täsmällistä
 • Mahdollistaa matkakulujen tehokkaan seurannan

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.