Mepco HR

 

Henkilöstöhallinto – Mepco HR

Mepco HR – kehitä henkilöstöä suunnitelmallisesti

 

Mepco HR tukee henkilöstöhallinnon prosesseja työsuhteen elinkaaren ohjauksessa ja henkilöstötietojen hallinnassa, henkilöstön rakenteen, osaamisen ja koulutusten tavoitteellisessa suunnittelussa, työhyvinvoinnin seurannassa ja kehittämisessä sekä suoritusten johtamisessa ja palkitsemisessa.

Henkilöstö on yrityksen tärkein yksittäinen voimavara. Jotta henkilöstöä voi johtaa, on syytä tietää, minkälaista henkilöstö on. Mepco HR:ään voidaan tallentaa kaikki henkilöstön avaintiedot helposti saataville:

  • henkilöstön osaaminen ja kehittyminen
  • sertifioinnit
  • luvat ja oikeudet
  • kehityskeskusteluprosessi
  • tavoitteet
  • tutkinnot, kurssit, kielitaito
  • lähiomaiset, työlupa-asiat, käyttöoikeudet jne.
  • Kaikki tiedot ovat muokattavissa tarpeen mukaan.

 

Päivittäinen johtaminen haltuun

Esimiesten päivittäistä johtamista tukevat automaattiset hälytykset. Hälytyksiä voidaan määrittää päivämääräperusteisesti (esim. koeajan tai määräaikaisen työsuhteen päättyminen, edellisestä kehityskeskustelusta kulunut aika, sertifikaatin päättyminen) tai erilaisten tapahtumien lukumäärän perusteella (esim. sairauspoissaolojen määrä tietyllä aikavälillä). Mepco HR:n kautta hoituu myös lomien, poissaolojen ja sijaisuuksien hallinta. Henkilöstön työsuhde-, palkka- ja HRM-tiedot ovat aina esimiesten saatavilla. Mepco HR antaa esimiehille tukea myös varhaisen välittämisen malliin.

Sujuvaa osaamisen hallintaa ja kehittämistä

Mepco HR Henkilöstö tukee yrityksen henkilöstön osaamisen kehittymistä osaamisprofiilien, kehityskeskusteluiden ja koulutustietojen avulla.

Osaamisprofiilit koostuvat osaamisryhmistä ja mittareista, joita arvioidaan esimerkiksi kehityskeskusteluiden yhteydessä. Osaamisprofiilit muodostetaan henkilölle tehtävän, kustannuspaikan tai muun työsuhteeseen sidotun tiedon avulla. Profiilien mittarit valitaan antamaan lisäarvoa yrityksen liiketoiminnalle. Henkilökunnan osaamisia voidaan tarkastella helposti osaamislistausten avuilla.

Mepco HR:n kurssikalenterin avulla myös kouluttautuminen helpottuu. Joko työntekijä tai hänen esimiehensä voi hoitaa kurssi-ilmoittautumisen, ja kurssin jälkeen koulutus päivitetään suoraan työntekijän HR-tietoihin. Työntekijä voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella myös omatoimisesti käymänsä koulutuksen.

 

Oikeasti hyödyllistä henkilöstön kehittämistä

Mepco HR mahdollistaa henkilöstön kehittämisen monin eri tavoin. Kehitys- ja tavoitekeskusteluiden tai one-to-one-keskusteluiden pohjat luodaan asiakaskohtaisesti, ja niiden sisältöä voidaan raportoida kattavasti. Sähköiset prosessit helpottavat keskusteluiden käymistä.

 

Oikea tieto oikeaan aikaan

Johto, hallinto ja esimieskunta tarvitsevat päätöksenteon tueksi oikean tiedon oikeaan aikaan. Hajautettu raportointiratkaisu ja tehokkaat hakutoiminnot tuovat raportoinnin sinne, missä sitä tarvitaan.

 

Tehoa tekemiseen sähköisillä lomakkeilla

Sähköiset lomakkeet nopeuttavat tiedonkulkua, oli kyseessä työsuhteen perustaminen tai loma- tai poissaolojaksoista ilmoittaminen. Koska tiedon syöttäminen järjestelmään on vaivatonta, se myös todennäköisemmin tapahtuu. Lomakkeisiin voidaan myös liittää sähköpostiviestejä, jolloin esimerkiksi uudesta työsuhteesta voidaan automaattisesti informoida tarvittavia tahoja.

 

Monipuoliset käyttöoikeudet

Käyttöoikeudet ovat määriteltävissä joustavasti ja tarkasti. Näin varmistetaan, että esimerkiksi hyväksyntärutiinit ovat sujuvia, ja esimiehillä on pääsy alaistensa raportteihin ja tietoihin. Yksittäisille työntekijöille voidaan antaa oikeus muuttaa omia henkilötietojaan. Web-käyttöliittymän ansiosta Mepco HR on esimiesten ja työntekijöiden saatavilla aina tarvittaessa.

Mepco HRM Web – missä vain, milloin vain

Koska Mepco HRM Web toimii missä tahansa selaimessa, järjestelmän keskeiset osiot ovat esimiesten ja työntekijöiden saatavilla aina tarvittaessa – myös toimistoverkon ulkopuolella.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Pyydä veloitukseton Mepco HRM -esittely

Haluatko nähdä Mepco HRM:n tositoimissa? Varaa itsellesi asiantuntijamme pitämä veloitukseton esittely! Verkkoesittely on tarkoitettu palkka- ja henkilöstöhallinnon päättäjille ja ammattilaisille, jotka haluaisivat kehittää yrityksensä HR-toimintoja.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.