HRM-Ratkaisut

Arkea helpottavia ratkaisuja henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisille

 

Jokaisen yrityksen henkilöstöhallinto on erilainen ja siten myös ainutlaatuinen. Kokeneet ammattilaisemme tuntevat sekä henkilöstö- ja palkkahallinnon että siihen liittyvän teknologian. Autamme löytämään sopivat toimintatavat, prosessit ja tekniset ratkaisut. Olemme asiakkaidemme tukena projektin alusta sen loppuun sekä käyttöönoton jälkeen.

Olemme suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen kumppani, henkilöstö- ja palkkahallinnon tuki ja turva.

Työmme ja asiakkaidemme sujuvan arjen selkäranka on Mepco HRM -järjestelmäkokonaisuus. Se on Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmä, jota käyttää jo yli 450 suomalaista organisaatiota pk-yrityksistä usean tuhannen henkilön pörssiyrityksiin. Lisäksi olemme kehittäneet Mepco Pro:n, joka on julkishallinnolle täysin soveltuvan räätälöity versio Mepco HRM-järjestelmästä.


Mepco HRM

 

Mepco HRM on markkinoiden nykyaikaisin palkka- ja henkilöstöjärjestelmä yksityiselle sektorille. Se on Suomen ainoa järjestelmäkokonaisuus, joka tarjoaa kaikenkokoisille organisaatioille palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin samassa paketissa, ilman erillisiä yhteenliittymiä. Järjestelmällä hoidetaan jo n. 200 000 henkilön palkka- ja henkilöstöhallintoa.

Mepco HRM on Accountor HR:n omistama, täysin Suomessa kehitetty ohjelmisto. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus Mepco HRM -ohjelmistosta ja sen käyttöönotoista.

 

Lue lisää Mepco HRM:stä

 


MepcoPro

 

Accountor HR on myös julkisorganisaatioiden luottokumppani. Vuonna 2016 lanseerattu MepcoPro on Suomen ainoa moderni julkishallinnon tarpeisiin rakennettu ratkaisu palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon, rekrytointiin ja raportointiin. MepcoPro sopii palvelualustaksi julkisen sektorin palveluorganisaatioille tai julkisen sektorin asiakkaiden omaan käyttöön.

 

Lue lisää MepcoProsta

 


Asiantuntevaa palvelua ja vankkaa osaamista

 

Mepco HRM on Accountor HR Solutions Oy:n omistama ja itse kehittämä tuote. Asiantuntijoillamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus Mepco HRM -ohjelmistosta ja sen käyttöönotoista.

Jokaisen yrityksen henkilöstöhallinto on erilainen. Kanssamme löydät juuri omalle organisaatiollesi sopivat toimintatavat, prosessit ja tekniset ratkaisut. Olemme tukenasi projektin alusta sen loppuun, mutta myös käyttöönoton jälkeen – meiltä saat enemmän kuin pelkän ohjelmiston!

 

 

Tyytyväinen asiakaskunta ja jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus

 

Mepco HRM on markkinoiden nykyaikaisin palkka- ja henkilöstöjärjestelmä. Kokonaisuus soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja toimialoille. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös palvelukeskusten ja tilitoimistojen vaativissa moniyritysympäristöissä.

Mepco HRM on käytössä jo sadoilla suomalaisilla asiakkailla. Tyytyväisyyskyselyissä yli 95 prosenttia asiakkaistamme on antanut järjestelmälle kiitettävän arvosanan ja olisi valmis suosittelemaan Mepco HRM:aa muille. Asiakkaamme kiittävät kokonaisuutta mm. monipuolisuudesta, joustavuudesta, käyttäjäystävällisyydestä ja liitettävyydestä. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä sisältöä työsuhteen elinkaaren kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen. Voit ladata oppaamme, lukea referensseistämme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.