Toimintamme laajenee: TyövuoroVelho ja MaraPlan sulautuvat Accountor HR Solutionsiin

Julkaistu 13.11.2018 - 10:30

 

Accountorin HR-ratkaisujen yhteistyö tiivistyy, kun TyövuoroVelho Oy ja MaraPlan Software Oy sulautuvat Accountor HR Solutions Oy:hyn 31.12.2018.

Accountor HR Solutions Oy keskittyy henkilöstöosaamisen turvin palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeissa. ”Jatkossa tarjonnastamme löytyvät myös ratkaisut työvuorosuunnitteluun. MaraPlanin ja TyövuoroVelhon ratkaisujen hankkiminen suoraan Accountor HR Solutionsilta tarjoaa asiakkaillemme entistä saumattomampaa henkilöstöhallintoa, kun sama organisaatio toimittaa järjestelmät”, tiivistää Accountor HR Solutionsin toimitusjohtaja Petri Kahisalo.

Työvuorosuunnitteluratkaisut MaraPlan ja TyövuoroVelho sopivat useille eri toimialoille. Kahdesta ratkaisusta organisaatio löytää itselleen sopivamman vaihtoehdon. MaraPlanin ja TyövuoroVelhon työvuorosuunnittelun ratkaisuja käyttää yli 2000 suomalaista organisaatiota.

”Kolmen menestyvän firman fuusio on hieno tilaisuus laajentaa tarjontaa ja tiivistää osaamista, jotta asiakkaamme hyötyvät meidän tuottamista HR-ratkaisuista parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt meidän Accountorin HR-järjestelmätarjoajien perhe kasvaa 125 työntekijään ja on mahtava saada lisää uusia työkavereita Accountor HR Solutionsiin luomaan Suomen parhaita HR-ratkaisuja”, summaa Accountor HR Solutionsin toimitusjohtaja Petri Kahisalo.

Fuusion myötä henkilöstössä tai asiakaspalvelussa ei tapahdu muutoksia. Myös samat toimipisteet palvelevat jatkossakin asiakkaitamme.

Lue lisää MaraPlanista

Lue lisää TyövuoroVelhosta

 

Lisätietoja antaa:

 

Petri Kahisalo,

toimitusjohtaja,

Accountor HR Solutions

p. 040 358 5494, petri.kahisalo@accountorhr.fi

 

Petteri Nenonen

toimitusjohtaja

TyövuoroVelho Oy

p. 040 526 1825, petteri@tyovuorovelho.com

 

Jouko Haapamäki,

toimitusjohtaja

MaraPlan Software Oy

p. 0400 987 0860, jouko.haapamaki@accountor.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.