Palkkajärjestelmä ilman kompromisseja mahdollistaa tilitoimistolle vaativien asiakkaiden palvelun

 

Tilipalvelu Profitas ei joutunut tinkimään mistään digitalisoidessaan palkanlaskennan Mepcon palkkajärjestelmän avulla. Pilvipalvelun avulla pienikin tilitoimisto kykenee palvelemaan haastavia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Tilipalvelu Profitas Oy:n Eija Majuri toimi ennen nykyistä työtään pitkään myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon tehtävissä. ”Aikanaan päätin, etten ryhdy ainakaan kirjanpitäjäksi, mutta tässä sitä nyt ollaan, yrittäjänä kolme hengen tilitoimistossa”, Majuri toteaa.

Aiemmalla työurallaan Majuri omaksui tietynlaisen ajattelutavan taloushallintoon, ja samat periaatteet ohjaavat nykyistä tilitoimistoyrittäjää: ”Kirjanpitoa ei tehdä vain viranomaisia varten. Olennaista on kannattavan liiketoiminnan kehittäminen sisäisen laskennan avulla.”

Palkanlaskenta palvelee liiketoimintaa

Profitaksen työajasta kuluu noin neljäsosa palkanlaskentaan. Vuoden 2018 alusta palkkajärjestelmä on ollut Accountor HR Solutions Oy:n kehittämä Mepco HRM. Palkkapalvelujen digitalisoinnilla on automatisoitu manuaaliset työt, parannettu tuottavuutta ja minimoitu virheet.

”Esimerkiksi lomapalkkojen ja vuosivapaiden laskenta hoituu nyt automaattisesti. Järjestelmä tukee erilaisia työehtosopimuksia sekä yrityskohtaista soveltamista”, Majuri sanoo.

Kirjanpitoon liitetty palkkajärjestelmä mahdollistaa liiketoiminnan keskeisten tunnuslukujen lähes reaaliaikaisen seurannan. ”Palkkakustannuksilla on huomattava merkitys yrityksen kustannus- ja kannattavuusrakenteeseen. Mepco HRM:n avulla voimme kohdistaa palkat ja lisät oikeille kustannuspaikoille, laskea katteet ja seurata kannattavuutta”, Majuri painottaa.

Pilvipalvelu sopii pienelle tilitoimistolle

Uuden palkkajärjestelmän hankinta oli Tilipalvelu Profitakselle kriittistä myös oman liiketoiminnan kasvattamisen kannalta.

”Kun kartoitimme vaihtoehtoja ja kysyimme mielipiteitä, törmäsimme aina samaan vastaukseen: jos haluatte parhaan ratkaisun, valitkaa Mepco HRM – sen jälkeen kaikki on mahdollista. Emme halunneet tehdä kompromisseja, joten otimme neuvoista vaarin”, Majuri kertaa järjestelmän hankintaa.

Magic Cloud tarjosi järjestelmää kustannustehokkaana, kuukausimaksuun perustuvana pilvipalveluna, joka soveltuu hyvin Tilipalvelu Profitakselle. ”Pilvipalvelu palvelee mainiosti pientä tilitoimistoa. Isoja lähtökustannuksia ei tarvittu, ja jopa Mac-tietokoneiden käyttö on mahdollista selainpohjaisessa palvelussa.”

Nyt tilitoimistolla on oivalliset lähtökohdat uusien asiakkaiden hankkimiseen. ”Aiemmin jouduimme jopa kieltäytymään tarjouspyynnöistä palkkajärjestelmän puutteiden takia. Mepco HRM:n avulla voimme lähestyä ja palvella entistä suurempia ja vaativampia asiakkaita. Digipalvelujen ansiosta asiakkaamme voivat olla missä päin Suomea tahansa”, Majuri korostaa.

Eija Majuri iloitsee ratkaisusta, joka on osoittautunut oikeaksi: ”Arvosana on kiitettävä, en luopuisi siitä, mitä olemme saavuttaneet. Myös Accountor HR:n tuki on osoittautunut arvokkaaksi.”

Lisätiedot

Eija Majuri, Tilipalvelu Profitas Oy, puh. 050 346 6999, eija.majuri@profitas.fi

Matti Kettunen, myyntipäällikkö, Accountor HR Solutions Oy, puh. 040 503 3536, matti.kettunen@accountorhr.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

Pyydä veloitukseton Mepco HRM -esittely

Haluatko nähdä Mepco HRM:n tositoimissa? Varaa itsellesi asiantuntijamme pitämä veloitukseton esittely! Verkkoesittely on tarkoitettu palkka- ja henkilöstöhallinnon päättäjille ja ammattilaisille, jotka haluaisivat kehittää yrityksensä HR-toimintoja.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.