Kuntamarkkinat 12.-13.9.

Julkaistu 26.6.2018 - 15:26
Tapahtuma:
Kuntamarkkinat
Aihe:
Tapahtuma
Pvm:
12.9.2018 - 13.9.2018
Klo:
09:00 - 16:00
Paikka:
Kuntatalo
Osoite:
Alppikatu 1, Helsinki

Kuntamarkkinat järjestetään 12.-13.9 Helsingissä, Kuntatalolla jo 25. kertaa. Tilaisuus on Suomen ainoa julkisen hallinnon tapahtuma, jossa esitellään kaikki kunta-alan hallintosektorit.

Tilaisuudessa voit osallistua kuntakentän eri toimialojen seminaareihin ja tapaamisiin. Näytteilleasettajat ovat myös järjestäneet tietoiskuja, joissa esitellään uusia palveluja, tuotteita ja ideoita, joita yritykset ja yhteisöt ovat kehittäneet yhdessä kuntakentän kanssa.

Valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat mukana kattavasti. Tapahtuman järjestäjinä ovat Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä kunta-alan ajankohtaisimmat aiheet.

Kävijöitä kahden päivän aikana noin 7 000 ja näytteilleasettajia 150 – 200. Sisäänpääsy ja ohjelman tilaisuudet ovat maksuttomia.


Myös me olemme mukana näytteilleasettajana Kuntamarkkinoilla. Tule juttelemaan meidän kanssamme 2. kerrokseen osastolle 2.10. 

Tutustu lisää meidän tarjoamaamme MepcoPro-ratkaisuun, joka on täysin räätälöity palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto julkiselle sektorille. Lue tästä asiakastarina.

Lue lisää ohjelmasta ja rekisteröidy kävijäksi täältä: http://kuntamarkkinat.fi/

 

 

Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.