Esimies & Henkilöstö 2018, 4.-5.9.

Julkaistu 26.6.2018 - 15:44
Tapahtuma:
Esimies & Henkilöstö 2018
Aihe:
Messut
Pvm:
4.9.2018 - 5.9.2018
Klo:
09:00 - 16:00
Paikka:
Messukeskus
Osoite:
Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Messukeskuksessa järjestetään syyskuun alussa seitsemättä kertaa yksi vuoden isoimmista henkilöstöjohdon, esimiestyön ja liikkeenjohdon tapahtumista.

Tarjolla on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja tuomaan inspiraatiota, vahvistusta ja erilaisia näkemyksiä HR-toimintojen haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuma kokoaa kollegat eri aloilta keskustelemaan johtamisen ja henkilöstön teemoista sekä tulevaisuuden haasteista ja näkymistä.

 

Myös me olemme mukana Esimies & Henkilöstö 2018 messuilla!

Olemme ratkoneet työpaikkojen onnellisuutta jo yli 10 vuoden ajan ja auttaneet yli 450 yritystä muuttamaan kurssiaan hieman onnellisempaan suuntaan. Siinä sivussa olemme koskettaneet myös noin 250.000 ihmisen arkea. Meidän tavoitteemme ei ole enempää eikä vähempää kuin absoluuttisen onnellinen asiakaskunta, joka voi nauttia Accountorin laajasta HR-palvelu- ja järjestelmävalikoimasta.

Suomen suosituin Mepco on saatavilla kaiken kokoisille yrityksille sekä julkishallinnolle. Tule tapaamaan meitä osastollemme 3g31 ja selvitä, miten voimme auttaa organisaatiotasi tiellä kohti onnellisempaa työpaikkaa.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan messuille: https://www.easyfairs.com/fi/esimies-henkiloestoe-2018/esimies-henkiloestoe-2018/

 

 

Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.