HRsuunta2021-tapahtumassa keskitytään tulevaisuuden HR-trendeihin

Julkaistu 30.5.2018 - 15:26

 

Meille järjestelmätoimittajana on tärkeää ymmärtää, mitä osa-alueita HR-ammattilaiset näkevät tärkeänä henkilöstöhallinnossa. Haluamme tukea näitä alueita HR-järjestelmän näkökulmasta. Tavoitteellinen henkilöstöhallinto tukee yritysten liiketoimintaa ja työntekijöiden työhyvinvointia, jota tehokas HR-järjestelmä on tukemassa ja edesauttamassa.

Aloitimme vuosi sitten Haaga-Helian yhteistyöpartnerina. Meille on tärkeää, että voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme, johon olemme nähneet yhteistyön Haaga-Helian kanssa yhtenä antoisana väylänä.

Opiskelijatiimi Haaga-Helian HR ja johtaminen -linjalta, ovat tällä hetkellä tekemässä yrityksellemme tutkimusta tulevaisuuden HR-trendeistä ja niihin vaikuttavista tekijöistä.

Tutkimus on kyselytutkimus aiheesta, ja tutkimusta syvennetään mielenkiintoisimpien teemojen ja tekijöiden osalta. Osallistu kyselytutkimukseen tästä linkistä.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan 20.9. Helsingissä, Pasilan Campuksella, Haaga-Heliassa järjestettävässä HRsuunta2021 -tapahtumassa. Laita nyt jo päivä kalenteriisi ja seuraa tapahtumaan ilmoittautumisen aukeamista. Tapahtuma on maksuton tilaisuus HR-ammattilaisille.

 

Lisätiedot:

Perttu Seppänen, perttu.seppanen@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.