Tilistar Oy laskee yli 30 työehtosopimusta kattavan asiakaskunnan palkat Mepcolla

 

Useiden eri toimialojen palkanlaskentaa hoitava Tilistar Oy tarvitsi tuekseen joustavan palkanlaskentajärjestelmän, joka soveltuu usean eri työehtosopimuksen mukaiseen palkanlaskentaan. Tilistarissa alettiin käyttää Mepco-palkanlaskentajärjestelmää keväällä 2012.  

”Aikaisempi järjestelmä oli hyvä mutta kankea ja vanhanaikainen. Meille oli tulossa kevään aikana todella suuri uusi asiakas, mikä käynnisti tarpeen uudelle palkanlaskentaohjelmistolle. Emme olisi pystyneet tekemään vanhaan järjestelmäämme sellaisia liittymiä, jotka Mepco mahdollisti. Se oli sellainen hyvä ajankohta vaihtaa palkanlaskentajärjestelmää, vaikka sitä oltiin jo aiemminkin suunniteltu”, Liiketoimintajohtaja Miia Pajuoja Tilistar Oy:stä kertoo.  

Nykypäivänä Tilistarilla on käytössään palkanlaskentaohjelmiston lisäksi myös Mepcon HR-, Web-työpöytä-  ja Kirjaamo-moduulit, joista Kirjaamo on otettu vasta hiljattain käyttöön.  

Nykyaikaisuus ja helppokäyttöisyys ratkaisivat ohjelmiston valinnan 

Tilistarissa kartoitettiin eri vaihtoehtoja silloiselle järjestelmälle, ja vaihtoehtoja oli tasan kaksi: joko jäädään nykyiseen tai otetaan käyttöön Mepco. Syy siihen oli yksiselitteisesti se, että Mepco oli kartoituksen perusteella modernein ja käyttäjäystävällisin järjestelmä markkinoilla.  

”Mepcolla pystytään tekemään liittymiä itse suhteellisen helposti ja raportointi on monipuolista. Nämä ominaisuudet vakuuttivat”, Pajuoja kertoo.  

Käyttöönotto sujui vaivattomasti 

Mepcoon siirryttiin asteittain. Ensin siirrettiin yksi asiakas vanhasta uuteen järjestelmään ja sen jälkeen pari asiakasta lisää ja niin edelleen.   

”Juuri hyvien liittymien avulla asiakkaat saatiin siirrettyä sujuvasti vanhasta järjestelmästä Mepcoon. Liittymiä rakennettiin monia, jotta saatiin kaikki tarvittavat tiedot siirtymään, mutta liittymät osoittautuivat todella käteviksi. Tulin itse kesken käyttöönoton äitiyslomalta ja otin tämän uuden suuren asiakkuuden vastuulleni. Mielestäni siirto ja käyttöönotto menivät yllättävän helposti,” Pajuoja sanoo.  

Mepco helpottaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan työtä 

Tilistarilla on erikokoisia asiakkaita ja Pajuoja pitääkin tärkeänä, että Mepcolla voidaan hoitaa sekä pienet että suuret asiakkaat. Tärkeää on myös se, että ohjelmisto helpottaa sekä yrityksen omaa että asiakkaan arkea.  

Pajuoja kertoo, että ohjelmisto nopeuttaa palkanlaskennan prosessia, jolloin palkanlaskijat pystyvät paremmin keskittymään asiakashuolenpitoon. Mepcossa massatoiminnot ja ajojonot ovat todella hyviä, ja ne tuovat tehokkuutta työhömme. Lisäksi uudet palkanlaskijat omaksuvat Mepcon käytön nopeasti.  

”Web-työpöytä puolestaan on todella hyvä kanava asiakkaille. Lisäksi web-puoli kehittyy koko ajan paremmaksi. Siellä tiedot päivittyvät kumpaankin suuntaan niin henkilöstöhallinnon kuin palkanlaskennankin osalta. Tämä helpottaa asiakkaan arkea, kun hänen ei tarvitse ilmoittaa moneen paikkaan tietojaan. Web-työpöydästä on molemminpuolinen hyöty, kun asiakkaat pystyvät toimittamaan sitä kautta tietoja ja käsin naputtelu jää vähemmälle”, Pajuoja jatkaa.  

Asiakkailta on myös tullut hyvää palautetta Web-työpöydästä. Sitä pidetään helppokäyttöisenä ja ulkoasultaan selkeänä. Tavoitteena on jatkuvasti laajentaa Web-työpöydän käyttöä asiakkaiden keskuudessa. 

Käyttötuesta saa aina avun tarvittaessa 

Tilistarissa ei uusien toiminnallisuuksien käyttöönotossa jäädä yksin, vaan konsultit ja asiakastuki auttavat.  

”Käyttötuki on aivan loistava, sieltä saa aina nopeasti avun. Tuessa on selvästi asiantuntevat henkilöt töissä – siellä kyllä osataan hommat. Ja sama pätee konsultteihin. Olen ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Accountor HR Solutionsin kanssa”, Pajuoja kehuu.  

Kouluarvosanaksi Mepco saa 9 

”Kyllä Mepco on ehdottomasti ykkönen, kun kokemusta muistakin järjestelmistä on”, Pajuoja sanoo. 

”Myös palkanlaskijamme ovat pitäneet ohjelmasta. Vaikka muutosvastarintaa olikin aluksi, niin nyt viimeisetkin ovat sitä mieltä, että Mepco on ehdottomasti parempi järjestelmä kuin edellinen”, hän jatkaa. 

Miia Pajuoja suosittelisi Mepcoa myös muille saman alan toimijoille, koska se on nykyaikainen ja monipuolinen.  

 

Lisätietoja:

Accountor HR Solutions: Matti Kettunen, myyntipäällikkö, p. 040 503 3536, matti.kettunen(@)accountorhr.fi

Tilistar Oy: Miia Pajuoja, liiketoimintajohtaja, p. 019 460 1537, miia.pajuoja@tilistar.fi

 

 

Facebooktwitterlinkedin

Tilistar Oy on toiminut alalla jo 30 vuotta ja se työllistään noin 40 henkilöä. Henkilökunnasta löytyy 3kpl PHT- ja kahdeksan KLT-tutkinnon suorittanutta taloushallinnon vahvaa ammattilaista. Toimipisteitä yrityksellä on kolme: Hyvinkää, Hämeenlinna ja Vantaa. Tilistarin palkanlaskenta palvelut työllistää yhdeksän palkanlaskijaa, jotka hoitavat asiakkaiden palkkoja. Tilistarilla on käytössä yli 30 työsopimusta ja henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti tulevista muutoksista. Yli puolet henkilökunnasta on pitkänlinjan ammattilaisia ja jo 10 vuotta alalla olleita, mutta samalla porukassa on myös nuorempaa sukupolvea kasvamassa. Palkanlaskenta on aina ollut Tilistarin johdon sydäntä lähellä. 

Miia Pajuoja toimii tällä hetkellä liiketoimintajohtajana Tilistarissa. Työura Tilistarissa alkoi jo 17 vuotta sitten apulaisen tehtävillä. Sittemmin Pajuoja on tehnyt palkanlaskentaa, kirjanpitoa ja ollut esimiestehtävissä. Miia Pajuoja toimii tiiviisti mukana yrityksen palkanlaskentaosaston kehitystyössä.  

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.