Olemme mukana Taloushallintoliiton Tili- ja Veropäivillä

Julkaistu 12.12.2017 - 15:29
Tapahtuma:
Tili- ja Veropäivät
Aihe:
Koulutus (Taloushallintoliitto)
Pvm:
22.1.2018
Klo:
9:00 - 16:15
Paikka:
Finlandia-Talo
Osoite:
Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki

Taloushallintoliiton vuosittainen päätapahtuma Tili- ja Veropäivät järjestetään tänä vuonna Finlandia-talossa 22.-23-1.2018.

 

Tapahtuma kokoaa vuosittain yli tuhat taloushallinnon päättäjää, KLT-asiantuntijaa, yrityksen talousjohtajaa, tilintarkastajaa, verohallinnon edustajaa ja laskentatoimen opettajaa.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Olemme mukana tilaisuudessa Tietotorilla, tule juttelemaan kanssamme kuinka tilitoimistonne voi kehittää ja laajentaa Bisnestä Mepco HRM -ratkaisun avulla. Mepco HRM:llä tilitoimisto voi helposti kehittää ja laajentaa palveluitaan perinteisten talous- ja palkkahallintopalveluiden lisäksi.

Tilitoimiston asiakkaat vaativat entistä monipuolisempia palveluita palkkahallintoon ja myös henkilöstöhallinnon palveluiden kysyntä on selkeässä kasvussa. Mepco HRM:llä voidaan hoitaa molemmat palvelut samalla järjestelmällä ilman liittymärajapintoja. Tilitoimiston asiakas saa käyttöönsä myös modernin Web-työpöydän, jonka avulla tilitoimiston asiakas liittyy tilitoimiston palveluihin sähköisesti.

Kokemukseemme Mepco HRM -ratkaisusta ovat luottaneet jo useat kymmenet palveluntuottajat ja yli 500 suomalaista organisaatiota sekä yksityisen että julkisen sektorin puolelta.

 

Tavataan Tili- ja Veropäivillä,

Matti Kettunen, myyntipäällikkö

matti.kettunen@accountorhr.fi, p. 040 503 3536

Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.