Pärnussa virkistäydyttiin Spa-osastolla ja nautittiin työkavereiden seurasta

Julkaistu 6.11.2017 - 10:56

 

Accountor HR:n perinteisiin kuuluu joka vuotinen työporukan virkistysmatka. Viimeisen kahdeksan vuoden aikana on käyty monessa eri Euroopan maassa, viimeisimpinä reissukohteina ovat olleet muun muassa Latvia, Italia ja Unkari. Tänä vuonna matka kohdistui lokakuun lopussa Viron Pärnuun ja sen tunnettuihin kylpylöihin.

Reissun tarkoitus on yhdessäolo

Sari Laitiselle tämä oli jo kolmas työpaikan virkistysreissu, jossa hän on ollut mukana. Aiemmin hän on ollut mukana Budapestissa ja Riikassa. ”Yhteisreissut ovat siksi hyviä, koska niissä tutustuu työkavereihin paremmin ja näkee myös muissa konttoreissamme työskenteleviä henkilöitä. Muutaman päivän reissulla ehtii jutella jo useamman työkaverin kanssa”, Sari kommentoi. Tänä vuonna Pärnuun lähdettiin jo aikaisin perjantaiaamuna ja kotiin palattiin vasta sunnuntai-iltana. ”Tänä vuonna reissun kohokohta oli yhteinen illallinen ja hotellin hieno Spa-osasto. Parasta näillä reissuilla on kuitenkin se, että on vain yksi sääntö: työasioista ei saa puhua”, Sari jatkaa.

Virkistysmatkojen reissunjohtajana toimii Petri Kahisalo, jonka vuoden yksi kohokohta on yhteinen virkistysreissu. ”Reissujen päätarkoitus on yhdessäolo. On tärkeää, että voimme jutella keskenämme muistakin kuin työasioista ja olemme tekemisissä muuallakin kuin hektisessä työympäristössä”, Petri kommentoi. Henkilöstömme on ollut hyvin tyytyväinen yhteisiin reissuihin ja uudet työntekijät saavat aina kuulla kuinka mukavaa reissuilla onkaan ollut. Tosin yksityiskohtiin ei mennä. ”Olemme jo ensimmäisellä reissulla sopineet, että reissusta jutellaan tarkemmin jälkeenpäin vain niiden kanssa, ketkä reissulla ovat olleet mukana”, Petri naurahtaa.

 

 

Viikonloppuna ulkoiltiin ja nautittiin kylpylän poreista

Pärnussa Accountor HR:n henkilökunta majoittui hotelliin, jossa oli kylpylä samassa yhteydessä. Viikonlopun aikana jokainen sai tehdä sitä, mikä itsestä parhaalta tuntui. Osa kävi kylpylässä useampaankin otteeseen, toiset painottivat virkistäytymisen ulkoiluun merenrannalla. Lauantai-iltana koko porukka kokoontui yhteiselle illalliselle ja iltaa vietettiin pitkän kaavan mukaan yhdessäolosta nauttien. Yhteinen WhatsApp-ryhmä oli myös loistava keksintö tänä vuonna: koko ajan tiedettiin missä muut menevät.

 

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.