Työkavereiden kanssa metsään vai nostamaan rautaa? Accountor HR:lla kannatetaan liikkumista yhdessä ja erikseen

Julkaistu 20.10.2017 - 10:16

 

”Edes tihkusade ei haittaa, kun täällä rämpii”, toteaa Accountor HR:n markkinoinnissa työskentelevä Jenni Ylipahkala hymysuin.

Noin kymmenen hengen porukka on varustautunut ulkoiluvaattein ja kartoin työpaikan järjestämään suunnistusiltapäivään. Tarkoitus on löytää seitsemän rastia Helsingin keskuspuiston alueelta. Samaan aikaan Tampereella on järjestetty suunnistus siellä työskenteleville henkilöille.

Ylipahkala jatkaa, että metsään unohtuvat helposti sekä isot että pienet työasiat. Kuten kaikki tietävät, niistä on hyvä välillä irtaantua.

”Kaikkien pitäisi kokeilla tätä, suunnistuksella tai ilman! Happimyrkytys tekee hyvää, ja samalla tulee tutustuttua työkavereihin paremmin.”

Suunnistus on yksi Accountor HR:n henkilöstölle järjestämistä lajikokeiluista. Accountor HR:lla hyvinvoinnin ja liikkumisen merkitys työssä jaksamiseen tiedostetaan – ja siihen panostetaan. Vuoden mittaan on käyty heittämässä frisbeegolfia ja kokeilemassa crossfitiä. Sulkapalloa on pelattu pidempäänkin Accountor HR:n omalla vuorolla Talin hallissa, ja loppuvuodelle on luvassa tanssia ja karting-ajelua. Myös innokkaat jääkiekkoilijat käyvät pelaamassa työporukalla Ilveksen kotihallissa ja toimistolla järjestetään joogatunteja säännöllisesti.

”Ihan mahtavaa, että meillä on näin monia erilaisia lajeja tarjolla, joista innostuessaan voi aloittaa oman harrastuksen”, sanoo Anna-Maija Ijäs Accountor HR:n presalesista.

Lajikokeiluita ja yhteisiä liikuntavuoroja Accountor HR järjestää luonnollisesti yhdessä Accountor Enterprisen kanssa, jonka kanssa oltiin vielä yksi yhteinen firma viime vuonna. ”On kiva kun tehdään yhdessä isolla porukalla mukavia juttuja”, Ylipahkala jatkaa.

Liikuntaedulla tukea harrastuksiin

Accountor HR tukee myös työntekijöiden omia liikunta- ja kulttuuriharrastuksia vuosittain 400 euron liikuntaedulla. Edulla voi maksaa vaikka koko vuoden kuntosalikäynnit – tai vaikka tanssitunteja.

Anna-Maija Ijäs aloitti street-tanssiharrastuksen liikuntaedun myötä.

”Ilman liikuntaetua olisin raaskinut käydä vain perusjumpissa. Tanssin kautta olen tutustunut mukaviin ihmisiin ja saan siitä todella paljon iloa – paljon enemmän kuin pelkästä kuntosalilla käynnistä”, Ijäs kertoo tyytyväisenä.

Accountor HR:llä halutaan panostaa henkilöstön jaksamiseen.

”Kuntoilun olemme tuoneet lähelle jokaista lajikokeiluiden myötä, lisäksi eri toimipisteiden lähialueen kuntosaleihin on tehty sopimukset halvemmasta hinnasta. Näihin on mahdollista piipahtaa joko ennen työpäivän alkua tai heti töistä lähtiessä”, kertoo hallintojohtaja Marjo Ylinen Accountor HR:ltä.

Liikuntaa harrastava työntekijä voi paremmin ja on pirteämpi. Ja hyvinvoivat työntekijät ovat yksi yrityksen tärkeimmistä voimavaroista.

Aamiaista ja hierontaa

Accountor HR:llä työntekijöiden hyvinvointipalvelut eivät kuitenkaan rajoitu vain liikuntaan: hierontaa on tarjolla joka perjantai. Päätteellä töitä tekeville niska-hartiahieronta tai vaikka koko selän käsittely on enemmän kuin tervetullutta.

Lisäksi 5. lokakuuta järjestettiin valtakunnallinen Unelmien työpäivä -tempaus. Päivä tarjosi maittavan aamiaisen lisäksi mahdollisuuden antaa työkavereille positiivista palautetta erityisellä kehuseinällä. Kehuminen luonnistui tietenkin myös kasvotusten.

”Positiivisella palautteella on vaikutusta omaan työfiilikseen”, kertoo markkinoinnissa työskentelevä Sanni Juvonen. ”On mukava lukea että ihmiset arvostavat toistensa ammattitaitoa, iloista hymyä ja hyvää asennetta.”

 

Tutustu Accountor HR Solutionsiin työantajana ja katso avoimet työpaikat

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.