Golfaamalla iloa lapsille ja nuorille

Julkaistu 26.6.2017 - 12:21

 

 

Tuotepäällikkömme Perttu Seppänen osallistui kesäkuun 16. päivä  jo kahdennentoista kerran järjestettyyn Muuramen Golfmaratoniin. Maraton on hyväntekeväisyystapahtuma, joka on kerännyt historiansa aikana yhteensä yli 130 000 euroa lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tänä vuona keräystavoite oli 10 000 € ja varoja kerättiin Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastolle sekä Muuramen kunnan Liikkuva Muurame –toiminnalle, siinä erityisesti tukien lasten ja nuorten liikkumista.

 

Viidettä kertaa mukana 

Yrityksemme perinteeseen on kuulunut jo viiden vuoden ajan olla mukana keräämässä yhteistä hyväntekeväisyyspottia, sekä osallistua maratoniin. Perttu on innokas golffari vapaa-ajalla, ja siksi myös tämä tapahtuma on hänen yksi kesän kohokohdista.  ”Aikainen aamu, mutta mitäpä sitä ei tekisi hyvän tarkoituksen eteen vieläpä lempiharrastuksen parissa”, kommentoi Perttu Muuramen Golfmaratonista. Tapahtuma on perinteisesti alkanut hyvin varhain aamusta, Pertun kohdalla se tarkoitti sitä, että ensimmäistä kierrosta aloitettiin jo klo 04 aamuyöllä.

”Neljän kierroksen pelaaminen alkaen klo 04 on siinä mielessä mielenkiintoinen, että ensimmäinen kierros menee herätessä ja se on ohi ennen kun huomaakaan. Matkan ja kolmen tunnin yöunien tuoma rasitus tuntuu vasta lounaan jälkeen, mutta tänäkin vuonna päästiin maaliin 17 tunnin urakan jälkeen”, Perttu kertoo.

 

Pitkän päivän tuloksena oli tyytyväinen mies

Tänä vuonna golfkisassa oli mukana 12 pelaaja yksilökilpailussa. Pelaajat saivat nauttia hyvästä kesäsäästä ja suurilta sateilta onneksi vältyttiin. ”Pelillisesti tämän vuoden kilpailu oli itseltäni historian paras ja pelimääriin nähden loistava – olihan kotiin tuomisina kilpailun voitto sekä nimen kaiverrus Sepon malja –kiertopalkintoon”, Perttu kertoo iloisena.

 

Toivotamme kaikille mukavaa kesää golfin tai jonkin muun itselle rakkaan harrastuksen parissa! 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.