Olemme nyt Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöpartneri

Julkaistu 15.5.2017 - 10:13

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lähtökohtana ovat yrityselämän tarpeet, joihin se vastaa työelämälähtöisellä ja korkeakoulutasoisella koulutuksella. Se kouluttaa myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä osaajia sekä tutkii ja kehittää alojensa osaamista ja toimintaa liike-elämän ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haaga-Helia on Suomen toiseksi suurin ammattikorkeakoulu yli 11 000 opiskelijan voimin, joka toimii Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.

Haaga-Helialla on pitkä perinne partneriyhteistyöstä yritysten kanssa, ja sillä onkin tällä hetkellä mittava määrä partnereita. Partnertoiminnan kautta Haaga-Helia edistää yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan menestystä ja kilpailukykyä. Toukokuun 11. päivä myös me pääsimme solmimaan partnersopimuksen, kun Petri Kahisalo oli Haaga-Helian vieraana kirjoittamassa sopimuksen rehtori Teemu Kokon kanssa.

Molemmat osapuolet odottavat yhteistyötä innolla. Opiskelijat pääsevät tekemään yrityksemme kanssa erilaisia toimeksiantoja ja tutustumaan työelämään. Meidän yritykselle partnersopimus taas mahdollistaa sen, että saamme tuoreita näkemyksiä oman liiketoimintamme kehittämiseen innokkaiden opiskelijoiden kautta. ”Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on meille täydellinen yhteistyökumppani, koska sen koulutusohjelmaan kuuluu taloushallinto, liiketalous ja tietojenkäsittely. Eli juuri sen alan opiskelijoita, mitä meidän yritys tarvitsee”, Petri Kahisalo summaa. ”Opiskelijat ovat olleet hirmu innokkaita ja palaute on ollut hyvää partnertoiminnasta”, kertoo Haaga-Helian Partner Manager, Martin Stenberg. Haaga-Helia on tehnyt partnertoimintaa jo useita vuosia, ja se on muodostunut hyvin suunnitelmalliseksi toiminnaksi, joka on kokonaisvaltaista ja pitkäaikaista yhteistyötä kumppaneiden välillä.

Odotamme innolla, että saamme ensimmäiset Haaga-Helian opiskelijat meille oppimaan, sekä me puolestamme saamme heiltä tuoretta tietoa ja näkökulmia toimintaamme. Meille pääsee tekemään muun muassa työharjoitteluita ja opinnäytetöitä.

Lisätiedot:

Perttu Seppänen, perttu.seppanen@accountorhr.fi, 045 676 4583

Petri Kahisalo, petri.kahisalo@accountorhr.fi, 040 358 5495

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.