Testaa: onko työpaikkasi onnellinen?

Työtyytyväisyys on tärkeä juttu: onnelliset työntekijät ovat tuottavia. Ja kukapa ei haluaisi viihtyä niitä noin 40 tuntia, jotka työpaikalla joka viikko vietetään!

Aina emme tule edes ajatelleeksi, mikä kaikki vaikuttaa työtyytyväisyyteen. Saatamme toivoa uutta kahvinkeitintä ja virkistyspäivää, vaikka suurimmat ilon ja tuskan aiheet löytyvät työn arjesta – aina rekrytointivaiheesta työsuhteen päättymiseen asti.

Toimiiko työpaikan sisäinen viestintä? Saanko keskittyä olennaisiin hommiin vai kuluuko aika rutiinitehtäviin? Sujuuko työ ja tuleeko tulosta? Nämä ovat niitä tärkeimpiä onnellisuuden avaimia.

Tee alla oleva testi ja selvitä, onko työpaikkasi onnellinen. Saat tuloksen heti ja voit helposti jakaa testin myös kollegoillesi.

powered by Typeform
Facebooktwitterlinkedin

Jenni Ylipahkala

Jenni työskentelee markkinointiasiantuntijana. Työ markkinoinnin parissa on Jennin mielestä antoisaa, koska mikään työpäivä ei ole samanlainen ja joka päivä oppii jotain uutta.

Työssä saa käyttää luovuutta, mutta yhtä aikaa työrutiinit pyörivät tiiviisti markkinointiautomaatio- ja asiakkuudenhallintajärjestelmien parissa, joka vaatii tarkkuutta, mistä Jenni myös pitää. Koulutukseltaan Jenni on liiketalouden tradenomi sekä kauppatieteiden maisteri. Markkinoinnin lisäksi Jenniltä löytyy työkokemusta asiakaspalvelusta ja taloushallinnosta.

Vapaa-ajalla Jenni tykkää viettää aikaa ystävien kanssa, matkustella ja hakata säkkiä kuntonyrkkeilyn merkeissä.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.