Joustavuus vakuutti Toimitorin – Mepco Palkat liiketoiminnan tukena

Alle vuosi sitten toukokuussa lanseerattu Toimitori yhdistää palvelun tuottajat ja palvelun ostajat keskenään. “Haluamme mahdollistaa ihmisten työnteon”, Toimitorin Markku Pirskanen kiteyttää yrityksen mission.

Toimitori on verkkoportaali, jossa kuka tahansa palveluun rekisteröitynyt voi myydä tai ostaa palveluita, kuten lastenhoitoa tai yksityisopetusta.

“Tavalliset kuluttajat voivat tehdä töitä toisille kuluttajille, ja me hoidamme lakisääteiset velvoitteet heidän puolestaan”, Pirskanen jatkaa. “Valtio tulee saamaan maksunsa ja ihmiset palkkansa. Vastuullisuus on ehdottomasti tärkein arvoistamme.”

Palkanlaskentaohjelmisto tärkeässä roolissa

Kaikki portaalia käyttävät palvelun tuottajat ovat Toimitorin palkkalistoilla, mikä asettaa omat haasteensa palkanlaskentaohjelmistolle.

“Silloin kun lähdimme miettimään yrityksen perustamista, puhuimme myös ihmisten työllistämisestä”, Pirskanen kertoo.

“Kaikki, jotka tänne tulevat, tulevat meille töihin. Siten palkanlaskentaohjelmisto on meidän toiminnassamme erittäin tärkeässä roolissa.” Kaikki prosessit tilauksesta toimitukseen ja palkanmaksuun on pyritty automatisoimaan, jotta toiminta olisi mahdollisimman sujuvaa. “Tekemisen pitää olla tehokasta”, Pirskanen toteaa. “Portaalin ajatus oli, että kaikki hallinnointirutiinit ovat minimissään.”

Joustavuus on valttia

Ohjelmiston lisäksi myös sen toimittajalta vaaditaan mukautumiskykyä ja joustavuutta.

“Me käytämme tätä ohjelmistoa ehkä pikkuisen poikkeavalla tavalla, joten tarvitsimme mukautumiskykyisen ohjelmistotoimittajan”, Pirskanen toteaa. “Mepco vastasi odotuksiamme ja on siksi meidän mielestämme hyvä kumppani.”

Tähän mennessä Mepco Palkat on mukautunut Toimitorin tarpeeseen hyvin. “Ohjelmisto on ollut käytössä yhtiön perustamisesta lähtien”, Pirskanen kertoo. “Toki kehitystarpeita varmasti tulee tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi hommat ovat pyörineet juuri kuten on ajateltu.”

Katso video alta!

Markku Pirskanen kertoo lisää Toimitorista ja yhteistyöstä Mepcon kanssa alla olevalla videolla. Markku Pirskanen on Toimitorin osakas ja hallituksen jäsen. Markku on taloushallinnon ammattilainen ja ollut mukana Toimitorissa vajaan vuoden.

Lisätiedot:

Mepco: Kari Pulkkinen, myyntipäällikkö, 0405799100, kari.pulkkinen(at)mepco.fi

 

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi. Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.