Haminan Energia ajanmukaistaa ERP- ja HRM-järjestelmänsä

Microsoft Dynamics AX ja Mepco HRM tuovat virtaa Haminan Energian toimintaan

Haminan Energiassa oli tarve päivittää tietojärjestelmät tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi.

“Markkinoilta löytyvien useiden palveluntarjoajien joukosta toimittajaksi valikoitui Mepco, joka oli entuudestaan tuttu ja luotettava toimija”, Haminan Energian varatoimitusjohtaja Pekka Raukko toteaa.

Haminan Energia valitsi yhtiön uudeksi ERP-järjestelmäksi Microsoft Dynamics AX:n. Erilaisissa työpajoissa Mepcon konsulttien kanssa varmistettiin ohjelman sopivuus Haminan Energian tarpeisiin.

“Perusteellisella esimäärittelyllä haluttiin varmistaa ohjelmiston tekniset ominaisuudet ja projektin onnistuminen”, Raukko kertoo projektin alkutaipaleesta.

Tavoitteena on ottaa Microsoft Dynamics AX tuotantokäyttöön maaliskuussa 2016.

Myös HRM-järjestelmä uusiksi

Taloushallinnon järjestelmän lisäksi Haminan Energia uusii henkilöstöhallinnon järjestelmät. Yrityksen uudeksi palkka- ja henkilöstöhallinto-ohjelmistoksi valittiin Mepco HRM, joka pyritään ottamaan käyttöön tammikuussa 2016.

Lisätiedot:

Mepco: Hannu Lyytikkä, myyntipäällikkö, puh. 050 387 0480, hannu.lyytikka(a)mepco.fi

Haminan Energia: Pekka Raukko, varatoimitusjohtaja, puh. 040 592 6024, pekka.raukko(a)haminanenergia.fi

 

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

 

Haminan Energia

Haminan Energia Oy on monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Toiminnan selkärangan muodostavat sähkön-, maakaasun-, kaukolämmön- ja tiedonsiirtoverkot, niiden ylläpito ja operointi sekä kaukolämmön ja prosessiteollisuuden erilaisten energiapalvelujen tuotanto. Yhtiö panostaa uusiutuvaan energiaan, kuten tuulivoima- ja biokaasuhankkeisiin. www.haminanenergia.fi

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.