Henkilöstövuokraus murroksessa – VMP Group näyttää suuntaa

Henkilöstövuokraus muuttuu työntekijöiden ja yritysten vaatimusten mukana. VMP Group murtaa vanhoja käsityksiä ja kehittää kilpailukykyään nykyaikaisten ohjelmistoratkaisujen avulla.

Menestyvä henkilöstövuokraus edellyttää työntekijöiden ja yritysten tasavertaista arvostamista liiketoiminnan ytimessä. ”Pyrimme parantamaan molempien asiakasryhmiemme palvelua monin tavoin. Yritysasiakkaat tarvitsevat 24/7-valmiutta, ketteryyttä ja kustannustehokkuutta, ajantasaista tietoa ja nopeaa reagointia. Ennen kaikkea asiakkaat kaipaavat osaavia, motivoituneita työntekijöitä, joita ilman menestyminen alallamme on mahdotonta”, varatoimitusjohtaja Jani Suominen VMP Groupista sanoo.

Vaikka VMP Group saa vuosittain kymmeniä tuhansia työhakemuksia, tulevaisuus on haastava. Suomen väestörakenteesta johtuen edessä on työvoimapula ja kilpailun kiristyminen. ”Sitoutamme osaajia eri elämänvaiheita tukevalla yhteistyöllä eli monityöuran joustavalla hallinnalla. Tähän haemme apua tulevasta kokonaisvaltaisesta liiketoimintaratkaisustamme”, VMP Groupin hallintojohtaja Ilpo Toivonen kertoo.

Henkilöstövuokrauksen kokonaisratkaisu

Koska vanhat tietojärjestelmät eivät vastanneet muuttuvan maailman vaatimuksia, VMP Group ja Mepco Oy ovat sopineet kokonaisvaltaisen yritysratkaisun toimittamisesta. Ratkaisu sisältää asiakkuudenhallinnan, myynnin ohjauksen ja seurannan, sopimusten ja tilausten hallinnan, taloushallinnon, laskutuksen, palkka- ja henkilöstöhallinnon, raportoinnin sekä järjestelmäintegraatiot. Ohjelmistoina toimivat Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, Mepco HRM ja Microsoft BizTalk Server.

”Otamme käyttöön joustavan, yhteensovitetun ratkaisun, joka mahdollistaa mutkattoman arjen ja toimintamme asiakaslähtöisen kehittämisen. Automatisoimme prosesseja, kehitämme itsepalveluja ja pyrimme lisäämään sekä työntekijä- että yritysasiakkaittemme tyytyväisyyttä”, VMP Groupin talousjohtaja Pauliina Soinio listaa tavoitteita.

Ratkaisun määrittely toteutettiin vuoden 2013 loppuun mennessä. Käyttöönotto on aloitettu palkanlaskennasta. Koko laajuudessaan ratkaisu otetaan käyttöön keväällä 2015.

VMP Group valitsi kumppanin huolellisen kartoituksen kautta. ”Arvostamme Mepcon kokemusta henkilöstövuokraustoimialasta sekä riittäviä, ammattitaitoisia resursseja vaativan hankkeen läpivientiin. Kokonaisvaltainen ohjelmistovalikoima mahdollistaa koko yrityksen prosessit läpäisevän ratkaisun toteutuksen”, Ilpo Toivonen perustelee.

”Määrittelyllä alkanut hanke on edennyt mainiosti. Olemme Mepcon osaamiseen ja tähän astiseen yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä”, Jani Suominen summaa.

”Henkilöstövuokraus kuuluu toimialoihin, joilla osaamisemme ja ratkaisumme ovat vahvimmillaan. VMP Groupin kokonaisratkaisussa pureudutaan käytäntöihin ja työvälineisiin, jotka ovat kilpailukyvyn ja liiketoiminnan kannattavuuden kannalta olennaisessa roolissa”, toimitusjohtaja Markku Pekkola Mepco Oy:stä toteaa.

Lisätiedot:

VMP Group: Jani Suominen, varatoimitusjohtaja, puh. 040 307 5006, lähetä sähköpostia

Mepco: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, puh. 0400 589 722, lähetä sähköpostia
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

VMP Group

VMP Group on yli 25 vuotta toimialaa kehittänyt yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka tarjoaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja kaikille toimialoille. VMP Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli 94 miljoonaa euroa. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa toimien franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP Group tarjoaa työtä ja toimeentuloa vuosittain yli 12 000 henkilölle 3000 asiakasyrityksen palveluksessa. VMP on järjestäytynyt työnantaja ja toimii yhteistyössä liittojen kanssa. VMP on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisätiedot www.vmp.fi

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.