Rekrytointi ja osaamisen hallinta Saarioisten strategisena kehityskohteena

Rekrytointi, osaamisen hallinta ja henkilöstöhallinto siirtyvät nykyaikaiseen sähköiseen ympäristöön Suomen johtaviin ruokataloihin kuuluvalla Saarioisilla.

Hanke toteuttaa Saarioisten strategisia, osaamisen hankintaa ja hallintaa koskevia linjauksia, jotka tähtäävät entistä parempaan suunnitelmallisuuteen ja proaktiivisuuteen henkilöstön kehittämisessä.

”Tarvitsemme kunnolliset työvälineet tukemaan rekrytointia ja osaamisen hallintaa. Joustava järjestelmä mahdollistaa manuaalisten töiden automatisoinnin, kompetenssien järjestelmällisen kehittämisen sekä urapolkujen älykkään hallinnan”, Saarioisten henkilöstö- ja hallintojohtaja Tero Tuominiemi sanoo.

Ratkaisu kattaa noin 1200 ihmisen henkilöstöhallinnon ja raportoinnin. Suoria käyttäjiä on yli kolmesataa. Järjestelmän sisältöä ovat muun muassa alusta loppuun sähköistetty rekrytointi, ihmisten koulutukset ja pätevyydet, tehtävien vaatimukset sekä optimaaliset koulutuspolut. Tietosisältö tukee kehitys- ja koulutusinvestointien tuloksellista kohdentamista sekä ihmisten omaa urasuunnittelua.

Saarioinen valitsi ratkaisunsa perusteellisen vertailun jälkeen. ”Arvostamme Mepco HRM:n käytettävyyttä, ketteryyttä ja keveyttä. On tärkeää, että järjestelmä palvelee koko organisaatiota johdosta esimiehiin ja henkilöstöön. Ratkaisu oli vaihtoehdoista ainoa, joka tarjosi pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen”, Tuominiemi perustelee.

Rekrytointi- ja henkilöstöjärjestelmän käyttö aloitetaan Saarioisilla syksyllä 2014.

Lisätiedot:

Mepco: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, puh. 0400 589 722, lähetä sähköpostia

Saarioinen: Tero Tuominiemi, henkilöstö- ja hallintojohtaja, puh. 040 548 6481, lähetä sähköpostia

 
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

Saarioinen

Saarioinen on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen johtavista ruokataloista. Saarioinen toimii hyvän arjen puolesta tarjoamalla maistuvaa valmisruokaa, lihaa, lihavalmisteita ja säilyketuotteita päivän eri ruokailuhetkiin. Saarioinen on markkinajohtaja useilla toimialueillaan. Saarioisten liikevaihto vuonna 2013 oli 326,4 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 1 752 henkilöä. Saarioisilla on tehtaita Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä pääosin Baltian markkinoille tuotteita tekevä valmisruokatehdas Virossa. Lisätiedot www.saarioinen.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.