Tehy yhdistää palkka- ja henkilöstöhallinnon kokonaisvaltaisella HRM-ratkaisulla

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy parantaa tiedonkulkua ja säästää työaikaa yhdistämällä palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon prosessit yhteen HRM-ratkaisuun.

”Helpotamme raportointia, tuemme henkilöstön kehittämistä sekä automatisoimme runsaasti käsityötä ja paperien käsittelyä sisältäneitä työvaiheita. Ratkaisu tukee johdon ja esimiesten toimintaa ja säästää resursseja”, johtaja Ritva Fransman Tehystä sanoo.

HRM-ratkaisu sisältää lähes kahdensadan työntekijän palkanlaskennan Tehyssä, sen yhteistyöjäsenliitoissa sekä terveydenhuoltoalan työttömyyskassassa. Henkilöstöjärjestelmän sisältöä ovat muun muassa osaaminen, koulutukset, vuosilomat ja sairauspoissaolot sekä kehityskeskustelut. Hajautettu raportointi palvelee etenkin esimiehiä ja johtoa. Tiedonkulkua automatisoidaan liittymillä työajan seurantaan, kirjanpitoon, maksatukseen ja johdon raportointiin.

Ratkaisu toteutetaan Mepco HRM:n avulla. ”Mepcon kaiken kattava HRM-ratkaisu kokoaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tiedot ja prosessit yhteen paikkaan. Järjestelmä vakuutti meidät myös joustavuudellaan, selkeydellään ja käyttäjäystävällisyydellään”, Fransman perustelee.

Mepco HRM:n käyttöönotto aloitetaan palkanlaskennasta syksyllä 2013. Henkilöstöhallinnon työvälineet otetaan käyttöön kevään 2014 aikana. ”Hanke on edennyt suunnitelmiemme mukaan. Henkilöstöhallinnon hyötyihin tartumme uuden henkilöstöpäällikkömme johdolla”, Fransman summaa.

Lisätiedot:

Mepco: Jukka Heikkilä, myyntipäällikkö, puh. 0400 450 660, jukka.heikkila@mepco.fi

Tehy: Ritva Fransman, johtaja, talous ja tukipalvelut, (09) 5422 7060, ritva.fransman@tehy.fi
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

Tehy

Tehy on sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, jonka jäseninä voivat olla alan tutkinnon suorittaneet ja opiskelijat. Tehyssä on 160 000 jäsentä, joista noin 24 000 on opiskelijoita. Tehyn jäsenistä 93 prosenttia on naisia. Tehyn jäsenistä noin 75 prosenttia työskentelee kunta-alalla, vajaat 20 prosenttia yksityisellä sektorilla ja pieni osa myös valtion palveluksessa. Tehy on perustettu vuonna 1982, jolloin kuusi ammatillista alan järjestöä yhdistyi. Tehyyn kuuluu nyt yhdeksän ammatillista alan järjestöä. Lisätiedot www.tehy.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.