Mepco toimittaa Finnveralle kokonaisvaltaisen HRM-ratkaisun

Valtion omistama erityisrahoituslaitos Finnvera Oyj ja Mepco Oy ovat sopineet palkka- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisua koskevasta toimituksesta.

Finnveralle toimitettava HRM-ratkaisu sisältää lähes neljänsadan henkilön palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja raportoinnin sekä liittymät taloushallintoon, matkalaskutukseen ja työajanseurantaan. Uusien työvälineiden käyttö aloitetaan palkanlaskennasta vuoden 2014 alussa.

Finnvera hyödyntää tehokkaasti Mepco HRM:n laajaa yhteenliitettyä toiminnallisuutta. Kehitystyön uusimmista tuloksista mukana ovat muun muassa kurssien hallinta ja osaamisen hallinta sekä vuoden 2014 alussa kokonaan uudistuva rekrytointi. Finnvera tarttuu uusiin mahdollisuuksiin ensimmäisten joukossa.

Lisätiedot:

Mepco: Jukka Heikkilä, myyntipäällikkö, puh. 0400 450 660, jukka.heikkila@mepco.fi

Finnvera: Tuula Kokkonen, henkilöstöpäällikkö, puh. 029 460 2513, tuula.kokkonen@finnvera.fi

 
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

Finnvera

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä vahvistetaan lainoilla, takauksilla, pääomasijoituksilla ja vientitakuilla. Rahoituksen riskejä jaetaan muiden rahoittajien kanssa. Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Finnveran vastuukanta vuonna 2012 oli pk-yritysrahoituksessa 3,2 miljardia euroa ja viennin rahoituksessa 11 miljardia euroa. Finnveralla on noin 30 000 asiakasta ja henkilöstöä noin 400. Lisätiedot www.finnvera.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.