Mehiläiselle kasvua tukeva HRM-ratkaisu

Terveys- ja sosiaalipalvelujen yksityinen palveluntuottaja Mehiläinen kehittää kasvavan organisaationsa henkilöstöhallintoa Mepcon toimittaman HRM-ratkaisun avulla.

Mehiläinen-konsernin liiketoiminta on laajentunut ja organisaatio on viime vuosina monimuotoistunut etenkin yritysostojen kautta. Kasvu ja jatkuva muutos ovat asettaneet henkilöstöhallinnon prosesseille ja raportoinnille uudenlaisia vaatimuksia, jotka osaltaan johtivat uuden HRM-järjestelmän hankintaan.

HRM-ratkaisulla tuetaan asiantuntijuutta, vastuullisuutta ja ainutlaatuisuutta koskevien arvolupausten lunastamista. Raportoinnilla tuetaan esimiesten ja sisäisten sidosryhmien toimintaa sekä johdon päätöksentekoa.

HRM-järjestelmään sisällytetään yhteensä noin kuusituhatta Mehiläisen työntekijää ja Mehiläisessä työskentelevää ammatinharjoittajaa. Raportointi suunnitellaan ja rakennetaan hajautetusti erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. Ratkaisun avulla parannetaan myös rekrytointiprosessia. Ohjelmiston käyttäjäkunta laajenee lopulta koko henkilöstöön henkilöstöryhmittäin rajatuin oikeustasoin.

Henkilöstöjärjestelmään luodaan liittymiä muun muassa työvuorosuunnitteluun, taloushallintoon sekä matka- ja kululaskutukseen. Ohjelmiston käyttöönottoprojekti on käynnissä, ja tuotantokäyttöön siirrytään vaiheittain vuoden 2014 alusta alkaen. Alkuvaiheessa keskitytään työsuhteen elinkaaren eri vaiheiden hallintaan.

Mehiläinen Oy valitsi perusteellisen kartoituksen ja analysoinnin jälkeen Mepco HRM:n. Päätöksessä painotettiin muutosvalmiutta, käyttäjäystävällisyyttä, liitettävyyttä sekä hyviä jatkokehitysmahdollisuuksia. Mehiläisen palkanlaskennassa on käytetty jo aiemmin Mepcon palkkajärjestelmää. Hyvät kokemukset yhteistyöstä helpottivat HRM-toimittajan valintaa.

Lisätiedot:

Jukka Heikkilä, myyntipäällikkö, Mepco Oy, puh. 0400 450 660, jukka.heikkila@mepco.fi

 
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256.4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. Lisätiedot: www.mehiläinen.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.