OK Perintä kehittää palkanlaskentaa, henkilöstöhallintoa ja rekrytointia kokonaisvaltaisella tavalla

Perintäpalvelujen kokenut tuottaja OK Perintä Oy sähköistää ja automatisoi palkanlaskentaa, henkilöstöhallintoa ja rekrytointia kokonaisvaltaisen HRM-ratkaisun avulla.

”Karsimalla manuaalisia työvaiheita säästämme aikaa ja helpotamme tiedonsaantia. Prosessien integrointi ja automatisointi onnistuu parhaiten yhteenliitettyjen modernien ohjelmistoratkaisujen avulla”, kehityspäällikkö Camilla Hirn-Gustafsson OK Perintä Oy:stä sanoo.

OK Perinnän HRM-ratkaisu sisältää noin 160 henkilön palkanlaskennan, raportoinnin sekä liittymät työajanseurantaan, kulunvalvontaan, kirjanpitoon ja viranomaisiin. Henkilöstöhallinnon työvälineitä hyödynnetään monenlaisten henkilöstötietojen, kuten osaamisen ja koulutusten hallinnassa. Rekrytointisovelluksen avulla tehostetaan rekrytointiprosessia.

HRM-ratkaisun käyttöönotto on osa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon laajempaa kehitystä. Hankkeen myötä aiemmin ulkoistettu palkanlaskenta otetaan OK Perinnän omaan hoitoon. HRM-ohjelmiston valinnassa kuunneltiin ennen kaikkea käyttäjiä.

”Mepco HRM sai selvästi parhaat arvosanat asiantuntevalta käyttäjäkunnaltamme. Arvostusta keräsivät etenkin ratkaisun käyttäjäystävällisyys, integroitavuus ja skaalautuvuus. Vakuutuimme myös Mepcon ammattitaitoisesta ja perusteellisesta esityöstä”, Hirn-Gustafsson perustelee.

Vaiheistettu käyttöönotto etenee palkanlaskennasta henkilöstöhallintoon ja rekrytointiin. Kaikki ohjelmistot otetaan käyttöön vuoden 2013 aikana.

Lisätiedot:

Mepco: Hannu Lyytikkä, myyntipäällikkö, puh. 050 387 0480, hannu.lyytikka@mepco.fi

OK Perintä: Camilla Hirn-Gustafsson, kehityspäällikkö, puh. 040 833 8719, camilla.hirn-gustafsson@okperinta.fi

 
Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor HR Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on työsuhteen elinkaaren kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostaminen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottaminen.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorhr.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

OK Perintä Oy

OK Perintä Oy on perintäpalvelujen kokenut tuottaja, jonka hyvät tulokset perustuvat prosessien asiakaslähtöiseen räätälöintiin sekä henkilökohtaiseen ja hienotunteiseen toimintaan velallisten kanssa. OK Perintä palvelee asiakkaitaan Vaasan, Helsingin, Tampereen, Turun ja Tallinnan toimipisteistä. Palveluja tuotetaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi. OK Perinnän palveluksessa on noin 160 asiantuntijaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli noin 24 miljoonaa euroa. OK Perintä on perustettu vuonna 1991. Lisätiedot www.okperinta.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.